Suomen suurin matkablogiyhteisö

Quick visit to Brissy!

Moikka vaan kaikille!

Me käytiin tosiaan pikaisesti pyörähtämässä Brisbanessa viikonloppuna. Lähdettiin lauantaina mun töiden jälkeen sinne, käytiin pikashoppailulla Indooropillyn ostoskeskuksessa ja sen jälkeen suunnattiin meidän kaverin luo viettämään iltaa. Huomasin jo alkumatkasta mun kameran muistikortin olevan teillä tietämättömillä. Kuvasaldo lauantailta on siis pyöreä nolla. Vietettiin iltaa meidän kaverilla ja noin kello 10 tienoilla lähdettiin baarikierrokselle Brisbaneen. Meidän paikalliset ystävät oli suositellut meille muutamia paikkoja, ekaksi kohteeksi valikoitui oli Friday’s -niminen paikka. Ihan kiva paikka, todella iso piha-alue kauniilla maisemilla ja edulliset drinkit. Seuraavaksi suunnattiin Fortitude Valleyhen, missä on kuulemma parhaimmat yökerhot. Meidän oli tarkoitus mennä GPO -nimiseen paikkaan, mutta 15 dollarin sisäänpääsymaksu ja pikainen arvio ulkoapäin ei vakuuttanut. Jatkettiin siis matkaa ja bongattiin kattoterassi Eleven. Mä tykkään ihan älyttömästi rooftop -baareista, mutta tää ei kyllä kohonnut suureksi suosikiksi. Ihan ok maisemat, mutta kalliit juomat ja ehkä liian (muka) fiini. Vipa kohde oli Eleven -baarin portsarin suosittelema La Ruche -yökerho. Ei mitään erityistä mainittavaa tästäkään, aika perus-yökerho. Todella paljon porukkaa, ihan hyvää musiikkia, mutta pieni tanssilattia.

/ / / Hello mates!

We had a quick visit to Brisbane last weekend. We were heading there on Saturday, straight after my work. We drove to Indooropilly for some shopping and went to our friends place for having some dinner and wine. I noticed that I’ve lost my camera’s memory card, so there is zero pictures from Saturday. We started at our night at our friend, having some food and wine. Later we were heading to Brisbane nightlife, our local friends recommended few places to go. Our first stop was a nightclub/pub called Friday’s. It was quite ok, I liked the huge outside area with nice views. And their drinks were cheap too! After that we took a taxi to Fortitude Valley, where apparently all the best nightclubs are located. We wanted to check out GPO, but 15 dollar charge and having a quick peek inside didn’t impress us so we moved on. We spotted a rooftop bar called Eleven, and decided to check it out. I love rooftop bars, but this one wasn’t one of my favourites thought. Views were good, but drinks quite expensive and the whole place was little bit too fancy. Our last stop was nightclub La Ruche, recommended by the bouncer of Eleven. This nightclub was just a basic club, nothing special to mention. Very crowded, ok music, tiny dance floor. Might take a while that I go out again haha! Granny mood on.

DSC04073DSC04114DSC04080DSC04117DSC04098Meidän oli tarkoitus pitää sunnuntaina akrojammailut, mutta ne valitettavasti peruuntui. Suunnattiin sitten taas Indooropillyn ostoskeskukseen, koska edellisenä päivänä kaupat ehti sulkeutua jo ennen kuin ehdin sovituskoppiin haha. Ja siis syy miksi melkein aina suunnataan tähän ostoskeskukseen on vähintäänkin jokaisen skandinaavin lempiputiikki, H&M! Niitähän kun on täälä Australiassa todella harvassa.

Tässä muutamia kuvia meidän sunnuntain aamupalahetkestä. Nää onkin viikonlopun ainoat kuvat, sillä lauantaina mulla ei ollut muistikorttia kamerassa ja sunnuntaina ei poistuttu Indooropillyn ostoskeskuksen ulkopuolelle. No ens kerralla enemmän kuvia Brisbanen kauniista kaupungista!

/ / / We were supposed to meet other acro girls for a jam at Kangaroo Point, but unfortunately it didn’t happen. So we were heading to Indooropilly Shopping Center again, day before they closed before I even had time to try on anything! Reason why we are always going to Indooropilly for shopping, is of course, Scandinavian’s favourite, H&M! There is only few in the whole Australia, so we are thrilled everytime we get to shop in one of them haha!

Here is couple of shots from Indooropilly, actually the only photos from our weekend. Well next time more photos from pretty Brisbane!

DSC04099DSC04120DSC04078DSC04121

Previous Post Next Post

You Might Also Like