Suomen suurin matkablogiyhteisö

BUSY

No moi vaan!

Täälä blogissa on vallinnut hiljaisuus, joka on johtunut tavallista kiireisemmästä viikosta. Oon ollut tän viikon töissä Sunshine Coastin yliopistolla auttamassa uusia opiskelijoita parkkeerauksessa. Hauskaa hommaa! Yliopistolta suoraan oon rientänyt mun ”oikeaan” työpaikkaani, eli kampaamoon. Ja töiden jälkeen on koko viikon ollut sitä sun tätä menoa. Tiistaina käytiin leffassa, keskiviikkona akrojoogailtiin, torstaina pelattiin lenttistä ja käytiin pitsalla ja tänään grillailtiin Mooloolabassa ulkoilmagrilleillä perjantain kunniaksi. Ja erittäin aikaisista aamuherätyksistä (5.30am kuulkaas skarppina ylös) oonkin sitten kotiin päästyä lyönyt pään tyynyyn ja simahtanut. No onneksi kiireviikko on oikeastaan näillä näkymin ohi, huomenna meen vain mun oikeisiin töihin ja sen jälkeen onkin tiedossa jotain kivaa. Lähdetään viettämään viikonloppua Brisbaneen!

Tässä muutamia kuvia meidän viime Brisbanen reissuilta.

Ps. Mun snapchattiin onkin ilmestynyt tasaiseen tahtiin reilusti lisää ihmisiä, mikäli siis mun normaalia typerämmät videot ja selfiet kiinnostaa niin lisää mut snäppiin: fiiaemilia. Okei, kyllä sielä kaikkia kivoja maisemiakin aina välillä näkyy!

/ / / What’s up guys?

The blog has been pretty quiet, mainly because I had extremely busy week. I’ve been working as a parking ambassador for the University of the Sunshine Coast, guiding new students with parking machines. Actually really fun work to do, didn’t even feel like work! After the busy mornings as a parking guide, I’ve been heading straight to my ”real” job, to the hair salon. And then there has been lot of activities after work too. On Tuesday we had a movie night (I laugh so hard, you have to watch How to stay single!), on Wednesday we had an acro jam, on Thursday we played volleyball and had some pizza together and today we had BBQ at Mooloolaba. And since I’ve woke up fairly early every morning, I’ve been too tired even to look at my laptop after I’ve got home. So busy busy week, but thank god it’s over and tomorrow there will be something fun happening! We are going to Brisbane for the weekend yeewww!

Here is couple of photos from our past visits to Brissy!

Ps. I’ve been getting lots of new followers in Snapchat! If my (even more than normally) retarded videos and selfies sounds appealing to you, follow me there: fiiaemilia. 

DSC08870DSC08736DSC08713DSC08744DSC08718^^With my Italian and Korean blueberry -friends!

DSC08818DSC08753^^Kemma ja vamma.

DSC08777DSC08820DSC08866

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bohochictravels lauantai, maaliskuu 5, 2016 at 00:41

  Siun blogi nostattaa hyvän aussikuumeen 🙂

  • Reply Fiia Emilia keskiviikko, maaliskuu 9, 2016 at 21:34

   Haha kiitos! ;D Onhan tää kieltämättä aika ihana paikka asua!

 • Reply idaelisa maanantai, maaliskuu 14, 2016 at 17:58

  Oon lisännyt sut snappiin joku aika sitten, kun sut mainittiin jossain rantapallon artikkelis ketä kannattaa seurata jos matkajutut kiinnostaa, mut sun snapit ei näy! Onkohan sulla tili sillee et näkyy vaan niille ketkä oot ite lisänny takas kavereiksi? 😀

  • Reply Fiia Emilia lauantai, maaliskuu 19, 2016 at 19:55

   Oho! Hyvä kun sanoit, ehkä mulla on sillein että näkyy vaan kavereille! Käyn heti kattomassa, ja vaihdan sen julkiseksi! (: Aina välillä kyllä mietin kannattaakohan tota mun snapchattia edes kovin monelle mainostaa, sen verran järkevää juttua haha!

  Leave a Reply