Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroYoga Sunday at Cotton Tree

Holaa!

Helmikuun vika päivä, ja vieläpä vain neljän vuoden välein tapahtuva bonuspäivä! Olis siis pakko tulla tekemään vielä sen kunniaksi pikainen päivitys. Viime sunnuntaina mun ihana ystäväiseni Kat piti akrojammailut Cotton Treen puistossa ja paikalle saapuikin ihan kivasti porukkaa. Meillä oli jopa vierailevana tähtenä tähän mennessä akrobaattisin tapaamani koira, nimeltään Sage. Tää koissu osasi hyppiä ihmisten yli ja hulavanteiden läpi, ja sain itsekin kokeilla Sagen kanssa muutamia hauskoja trikkejä. Saatiin nappaistua yksi kuva siitä, kun Sage kiipeää mun olkapäille seisomaan, kattokaa nyt tota koiraa!

Tässä muutamat sekalaiset kuvat meidän sunnuntaijammailuista. Kuvasin myös vähän videomatskua, joten saatan tehdä jonkun pienen klipin! Akrojooga -videoita on mun mielestä melkein hauskempia katsoa kuin kuvia.

/ / / Holaa!

Today is the last day of February, and it’s also a bonus day! Only happens every fourth year. So I had to come make one quick update, just because of that! Yesterday my beautiful friend Kat organised a little acro jam for us, and quite a good amount of people arrived. We also had one very talented guest, acrobatic dog called Sage. She could jump over people and through the hula hoops, we got one photo were she is climbing up to my shoulders. Such a smart dog! 

Here is couple of mixed photos from our acro jam (some are just captures from videos). I was also filming a bit, so I might do a little clip for you guys. I think acroyoga -videos are even funnier to watch than photos!

DSC04058Clip #14-003DSC04061Clip #38-002Clip #20-001Clip #35-001DSC04050

swan^^Yeaaah, thank you so much Fred for showing me these lifts! This one is called Swan.

DSC04056Clip #36-001DSC04068

Previous Post Next Post

You Might Also Like