Suomen suurin matkablogiyhteisö

Noosa Surf

Helouu!

Mä oon ollut taas superkiireinen tällä viikolla, ja en voi uskoa että on jo perjantai haha! No mä oon kohta menossa töihin, mutta ajattelin tulla tekemään pikaisen päivityksen. Viime sunnuntaina käytiin melkein jo perinteeksi muodostuneella Noosan reissulla, tällä kertaa surffailemassa. Viikonloppuisin Noosassa on aika täyttä, varsinkin jos aallot on hyviä. Mentiin ekana Tea Tree Baylle, missä oli nopealla arviolla varmaan 50-70 surffaria vedessä. No sinne sekaan vaan, ja kyllä mä sen mun 1,5 tunnin session aikana kolme aaltoa sain napattua wuhuuu! Surffaus on vaikea laji kehittyä. Aallot ei aina oo hyviä ja sulle sopivia a.k.a ei liian isoja tai nopeita. Ja jos ne on hyviä, niin vedessä on miljoona muutakin niitä metsästämässä. Mun liikkuminen ja väistämistaidot ei oo vielä niin hyviä, että pystyisin hirveän ihmislössin läpi pujottelemaan. Toisina päivinä taas aallot on niin isoja ja nopeita, että tiedät jo etukäteen että saattaapi tulla pari kuhmua jos sinne menee haha! Me puhuttiin Hennun kanssa, että olis niin huippua jos vois saada sellaisen surffispotin täydellisillä, vähän isommilla aalloilla omaan käyttöönsä. Kehittyis ihan sairaan nopeasti!

Surffauksen jälkeen mentiin Noosa Woods -puistoon grillaamaan päivällistä. Tässä parit kuvat päivältä!

/ / / Hi guys!

I’ve been superbusy this week, I can’t believe it’s already Friday haha! I’m soon heading to work, but I just came to do quick update. Last Sunday we spend traditionally in Noosa, this time surfing. Weekends in Noosa are quite crowded, especially if the waves are good. We went first to Tea Tree Bay, where it was approximately 50 to 70 surfers in the water. Well, I just squeezed in and I think in two hours I was there, I catched maybe three waves wahuuu! Surfing is hard sport to get better at. There is not always good waves, and when there is, there is million other surfers wanting to surf them too. And I’m not so quick at turning and going around people yet, so it’s little bit frightening. And then the others the waves are huges and fast, and I know already before I get in the water that I will most likely hurt myself haha! We just talked with Hennu how perfect it would be to get some awesome surf point just for yourself for few weeks. You would be better surfer so quickly!

After surf we went to Noosa Woods to have a BBQ. Here is couple of shots from the day!

DSC03844^^ This line continued.. and continued…

DSC03875DSC03854-2DSC03859DSC03866DSC03878DSC03833DSC03896DSC03894DSC03902DSC03910DSC03912

Previous Post Next Post

You Might Also Like