Suomen suurin matkablogiyhteisö

Brooyar Camping and Climbing – Day 2.

Hei vaan!

Me lähdetään nyt kohta Noosaan viettämään rantapäivää ja toivottavasti päästään myös surffailemaan. Ajattelin kuitenkin tulla nopsaa jakamaan vielä nää toisen telttailupäivän otokset. Herättiin aamulla hyvissä ajoin ihanaan auringonpaisteeseen. Keitettiin aamupalaksi puuroa, ja kävin lainaamassa meidän naapuritelttailijoilta kahvia. Meillä oli omakin kahvi, mutta joku unohti sen johonkin. Nimiä mainitsematta se oli Micah. Syötiin aamupala ja pakattiin teltat kasaan. Naapuritelttailijoilla oli kyllä suloisin viisivuotias tytär, joka kävi kokoajan höpöttelemässä mulle jotain. Ehdottomasti aamun paras hetki oli kun tää pikkutyttö juoksi innokkaasti mun luo ja kysyi kirkkain silmin: ”Kuka näistä on sun iskä?” Siinä naurua pidätellessä sain sanottua että ei kukaan. Vanhin pojista oli Ben, joka on kuitenkin alle 30. Joo tiedän, näytän nuorelta.

/ / / Hellou!

We are heading to Noosa soon for beach day and hopefully get to surf some waves too. I wanted to come share these last shots from Brooyar. On the second day, we woke up early to a beautiful, sunny day. We made some porridge for the breakfast, and I borrowed some coffee from the campers next to us. We had our own coffee too, but not mentioning any names, Micah lost it. We ate our breakfast and packed the camp. And I have to tell this! There was the cutest little girl camping with her family next to us. She came to talk to me all the time, but the best moment was definitely when she run up to me and asked: ”Which one of these is your daddy?”. I had to seriously try not to burst in to laugh, and finally I got out words: ”None of these is my day.” I think oldest one of the boys was not even 30, so that was hilarious. Made me day. Ps. I know I look young.

DSC03640DSC03656DSC03642DSC03638DSC03658DSC03680DSC03727DSC03689DSC03698Suunnattiin Eagle’s Nest -nimisille kallionkielekkeille kiipeilemään. Ihan sairaan hauskaa, ja niin koukuttavaa. Kyllä ostoslistalle lähtee nyt omat kiipeilykamppeet, että pääsee useammin kiipeilemään! Kiipesin myös mun tähän mennessä korkeimman kallionseinämän, 45 metriä!

Tässä kuitenkin vähän kuvamateriaalia.

/ / / After brekky, we were heading to Eagle’s Nest for some climbing. It was so much fun, so addictive. Now I definitely want to buy my own gear, so I can climb more often! I also climbed my highest rockwall so far, 45 meters! 

Here is couple of shots from the second camping day.

DSC03711DSC03738DSC03706DSC03734DSC03751DSC03760DSC03715DSC03763

Previous Post Next Post

You Might Also Like