Suomen suurin matkablogiyhteisö

Catch a wave

Hyvää lauantaita kaverit!

Tultiin just hetki sitten Caloundrasta, vietettiin aamu siellä surffaten ja syötiin lounasburgerit rannalla. Naureskeltiin tänään Hennun kanssa sille, että miten silloin ekoja kertoja surffailessa oltiin kyllä todella pelottomia. Liian pelottomia. Olin niin innoissani surffailusta, että mä menin veteen oli sää mikä tahansa tai oli aallot minkä tahansa kokoisia tai muotoisia. Ei tiedetty mistään surffietiketistä, ja oltiin varmaan aika vaarallisia sekä itsellemme että muille haha. Siitä pikkuhiljaa sitten pari kertaa naamansa lyöneenä, hiekkapohjassa pyörimisien ja satojen mustelmien jälkeen alkoi ns. tiedostaa rajansa. Ja tottakai haluan oppia ja kehittyä, ja onnistua nappaamaan entistä isompia ja nopeampi aaltoja. Silloin sun on pakko yrittää ylittää sun sen hetkiset rajat. Mutta rajojen tiedostamisella tarkoitan sitä, että osaat sanoa itsellesi; nää aallot on muuten todella kaukana mun tän hetkisestä tasosta. Mä yleensä sanon, jos loukkaantumisriski on yli 50 prossaa, jätän väliin ja tuun takas seuraavana päivänä haha!

Ei musta koskaan tuu mitään pro-surffaria, enkä sitä haluaisikaan. Mulle surffaaminen on hauska urheilulaji, ja rakastan siinä erityisesti ihan vaan sitä meressä olemista sekä pitkiä, rantaan asti jatkuvia aaltoja, joilla saa ratsastaa ikuisuuden. Mun sielu ja sydän rauhoittuu veden äärellä, mun on pakko päästä joka päivä edes pulahtamaan mereen.

/ / / Happy Saturday friends!

We spent the morning in Caloundra today, surfing and having lunch. We were talking today with Hennu how fearless we were when we started surfing. Too fearless. I was so excited about surfing, that I would go to water no mater what weather or what kind of waves it was. We had no clue about the surf etiquette, and we were possibly quite dangerous for ourselves and the others haha! After smashing my face few times, rolling in the washing machine countless times and having one hundred bruises, I started to be more aware of my limits. Of course I want to evolve and be faster; be able to catch bigger waves. Then you have to go beyond your limits. But now I know if the waves our out of my reach, at the moment. I usually say if possibility of hurting myself badly is over 50 procent, I pass and come back next day haha!

I’m never going to be professional surfer, and I don’t even want that. For me surfing is a fun sport, I just love being in the water with my board.  My soul and heart loves being in the ocean, I want to swim in the ocean every day.

DSC02784DSC02894DSC03066DSC02830DSC02917DSC02926^^My favourite surf bikini from Helsinki Surf Shop!

DSC02954DSC03024DSC02929DSC03048DSC02960

Previous Post Next Post

You Might Also Like