Suomen suurin matkablogiyhteisö

Magical Sunset

Moi moii!

Pieni radiohiljaisuus täälä blogin puolella, oon ollu taas menossa viime päivät. Eilen ihana ystäväiseni Mish piti vegaani-nyyttärit. Itse en ole vegaani enkä myöskää vegetaristi, mutta tykkään kyllä syödä paljon vegeruokia. Mun vastuulle jäi salaatin teko, joten päätin pyörättää punajuuri-kurpitsa-salaatin. Ihan superhelppo ja täyttävä. Punajuuret ja kurpitsa paahdetaan uunissa, ja sekaan heitetään rucolaa ja saksanpähkinöitä. Normisti laittaisin myös fetaa ja couscousta, mutta feta ei kuulu vegaaniruokavalioon ja couscouksen unohdin ostaa haha. Oli kiva nähdä mitä muut oli laittanut, ja sai uusia ideoita ruoanlaittoon!

/ / / Hi, what’s up!

Little bit quiet here on the blog past days, I’ve been on the go all the time. Yesterday my lovely friend Mish held vegan-potluck-dinner for a group of friends. I’m not vegan nor vegetarian, but I like to eat lots of veggie-food. Making salad was my responsibility, so I decided to make beetroot-pumpkin -salad. So easy and filling salad. First you roast pumpkin and beetroot in the oven, and then you mix it with rucola and walnuts. Normally I would add some feta and couscous, but feta is not included in vegan diet and I forgot to buy couscous haha. It was fun to see what others had done, and I got some new ideas for cooking.

DSC03600DSC03582DSC03608DSC03577DSC03573Tässä pari kuvaa viime viikonlopun telttaretkeltä. Ajettiin boulderoinnin jälkeen Brooyarin näköalapaikalle katsomaan auringonlaskua. Auringonlaskuissa on aina jotain taianomaista. Istuttiin kaikki kallionkielekkeellä, josta näki metsien yli kaukaisille vuorille asti. Katsottiin miten taivas vaihtaa väriä, keltaisesta oranssiin, oranssista violettiin ja lopulta pimeys alkaa laskeutua. Eikä mitään ääniä ympärillä, vain lehtien havina.

/ / / Here is few photos from last weekends camping trip. After bouldering we drove to lookout to watch the sunset. There is always something magical in sunsets. We were all sitting  on the edge of the rock, where you could see over the forests to the mountains far away. We were just sitting there, watching how the sky changes colour, from yellow to orange, from orange to purple. And in the end darkness falls. No other noices around, just the nature.

DSC03629DSC03633DSC03616DSC03637

Previous Post Next Post

You Might Also Like