Suomen suurin matkablogiyhteisö

Brooyar Camping and Climbing – Day 1.

Moikka kaverit!

Me tultiin just surffaamasta ja lounaalta. Käytiin Alex Headlandissa sijaitsevassa Velo Project -nimisessä pikkukahvilassa, joka tarjoaa aamiaista ja lounasta. Ihan älyttömän söpö paikka ja herkullista ruokaa. Mä valitsin listalta ison kahvin sekä sienillä, fetalla ja tomaateilla täytettyjä kreppejä. Todellakin käymisen arvoinen paikka, mutta vähän vaikeampi löytää. Mutta aiheeseen!

/ / / Hello friends!

I just came home from surf. We also had after surf lunch at this cute cafe located in Alex Headland. Cafe is called Velo Project, and they offer both breakfast and lunch. I ordered one large latte and crepes filled with mushrooms, tomatoes and feta. Absolutely delicious, can recommend! Little bit hard to find, but worth it. But to the topic!

DSC03454DSC03423DSC03437DSC03464DSC03427DSC03446DSC03461DSC03570DSC03520DSC03511DSC03482Vietetttiin huippuhauska viikonloppu Brooyarilla. Ajattelin jakaa nää kuvat pariin postaukseen, sen verran paljon tuli napsittua kuvia. Mutta minkäs teet kun maisemat on noin älyttömän upeat haha! Brooyarille ajaa täältä Moololabasta melkein kaksi tuntia. Olin töissä kahteen asti, joten saavuttiin Brooyarille aika myöhään lauantaina. Laitettiin meidän teltat pystyyn ja suunnattiin tapaamaan muu porukka. Pääsin kokeilemaan ekaa kertaa boulderointia, ja en nyt nopealla googlettelulla löytäny suomenkielistä vastiketta tälle nimelle hehe. Kyseessä on kuitenkin yksi kalliokiipeilyn laji, jossa edetään enemmänkin vaakatasossa ja ilman köysiä. Muutama ihminen on varmistamassa ja joskus oon myös nähnyt kiipeilijöiden käyttävän patjoja pehmustamassa putoamisia. Jos siis putoaa. Olipa selkeästi selitetty. No ehkä kuvista ymmärtää paremmin boulderoinnin syvimmän olemuksen!

Illalla kokkailtiin sieni-kesäkurpitsa-pastaa ja jälkkäriksi meillä oli s’moreja. Tämä jenkkityylinen camping-herkku koostuu suklaasta, keksistä ja tietenkin vaahtokarkeista. Nam! Tässä ”pari” kuvaa lauantailta.

/ / / But to the topic, which is our climbing weekend at Brooyar. I have to share the photos for two separate posts, I have quite a lot haha. But what can you do when it’s such an inspiring nature all around you. It takes around two hours to drive from Mooloolaba to Brooyar. I worked until two on Saturday, so we got there quite late. We set up our camp, and went to meet others. I got to try bouldering for first time! It was so much fun, but it was difficult. My friend was spotting me and I think I was leaning half of my weight on him haha.

After bouldering we went to see the sunset from the lookout and then returned to the camp. We cooked some mushroom-zucchini-pasta for dinner, and we had a dessert too; S’mores! So good with TimTam’s and roasted marshmallows. Anyway, here is ”couple” of shots from Saturday.

DSC03499DSC03544DSC03521DSC03515DSC03518DSC03562DSC03555DSC03527DSC03507DSC03558DSC03531DSC03524

Previous Post Next Post

You Might Also Like