Suomen suurin matkablogiyhteisö

Brooyar Camping and Climbing

Moikka kaikki!

Vietettiin viikonloppu telttailemassa ja kiipeilemässä Brooyarilla, oli ihan huippuhauskaa. Hyvä porukka, hyvät säät ja upeat maisemat. Ja kiipesin kuulkaas mun korkeimman kiviseinämän tähän mennessä, 45 metriä! Ihan älytön tunne, kun pääsee huipulle asti. Mun on varmaan pakko alkaa hommata omia varusteita, sen verran koukuttavaa toi kalliokiipeily on!

Tässä jo pieni sneak peak kuviin, lisää tulossa myöhemmin!

/ / / Holaa amigos!

We spend our weekend at Brooyar camping an climbing, so much fun. Good team, good weather and beautiful nature. I have to mention, that I climbed my highest rockwall so far, 45 meters. Reaching the top is such an amazing feeling. I think I have to start buing my own climbing gear, rockclimbing is so addictive!

Here a little sneak peak to that (massive) amount of photos I took. More coming later!

DSC03660DSC03468DSC03430DSC03471DSC03531DSC03540^^Hawaiian supermodel Jasper.

DSC03736^^Badass-climber-girl Hayley!

DSC03720DSC03740DSC03616

Previous Post Next Post

You Might Also Like