Suomen suurin matkablogiyhteisö

Brooyar State Forest

Helou kaverit!

Tää on nyt ihan minipäivitys! Tulossa piakkoin muun muassa paljon toivottu lisäpostaus Fraser Islandista, missä jaan enemmän vinkkejä mikäli tällä paratiisisaarella oot matkustamassa tai haaveilet matkustavasi. Lisäksi tulossa laajempaa postausta akrojoogasta ja miten sitä pääsee kokeilemaan! Stay tuned.

Huomenna mulla on aamu töitä, ja sitten suunnataan Brooyarin metsikköön kiipeilemään ja telttailemaan. Jee en malta odottaa, rakastan telttailua! Oon ollut Brooyarilla kerran aiemminkin, ja silloin onnistuin mm. eksymään metsään. Tuli kyllä äitiä ikävä siinä kohtaa kun oli 3% akkua, ei mitään hajua missä muut on tai mistä suunnasta oon tullut ja auringonlaskuun about 15 minuuttia. No siitäkin selvittiin! Tässä pari kuvaa viime reissulta.

/ / / Hi guys!

Just a tiny update. Soon is coming the post about Fraser Island that you’ve been asking for. More tips about how to get there, how much it is going to cost, planning your trip, and so on. Stay tuned if you are interested of traveling to Fraser Island! Also post about acroyoga coming up, sharing some tips for those who are keen to try it.

Anyway, to the topic. Tomorrow I have to work the morning, but then we will be heading to Brooyar for climbing and camping. I’m so excited, I absolutely love camping! I’ve been at Brooyar once before, and that time I also got lost in the woods. I have to admit that for a moment, I really missed mom. I had 3% battery left on my phone, no idea where I am or where others are or where I came from plus sunset about to happen in 15 minutes. Well I survived! Here is couple of shots from our last camping trip at Brooyar.

DSC03624DSC03617DSC03632DSC03801DSC03682DSC03790DSC03685DSC03778DSC03696DSC03739

Previous Post Next Post

You Might Also Like