Suomen suurin matkablogiyhteisö

ICE CREAM

Helouu helouu!

Tänään ei satanut. Siis ei pisaraakaan. Oho oho, olisko tää monsuunikausi jo loppumaan päin? Eilen kuitenkin vietettiin koko päivä Noosassa, ja sää oli tietty enemmän tai vähemmän epävakaa. Aamulla suunnattiin surffaamaan Noosan River Mouthille, eli kohtaan jossa joki ja meri yhdistyy. Aallot olikin tosi kivoja pitkästä aikaa! Pieniä, mutta ehjiä. Niillä sai surffailla rannalle asti, ihan superhauskaa! Sadekkaan ei vedessä haitannut.

/ / / Helouu what’s up!

Guess what? It wasn’t raining today! Not even one drop. Maybe this mega-rain-season is coming to an end…? Yesterday we spend the day in Noosa, and it was of course more or less raining. Rainy, sunny, rainy, sunny. Anyway, the rainy weather doesn’t bother in the water, so we were heading to Noosa River Mouth to catch some waves. There was actually quite nice waves there. Small, but solid, so much fun! 

DSC03116DSC03125DSC03120DSC03130DSC03145DSC03119Surffaamaan menossa, ohitettiin suloinen jäätelökaara. Päätettiin heti surffaamasta suoraan käydä hakemassa pehmikset. No niin tehtiin ja yritettiin ikuistaa meidän jäätelöhetki kameralla, mutta pehmikset alkoi sulaa äärettömällä vauhdilla noin 50 sekunttia ostohetken jälkeen. Naurettiin lopulta ihan kippurassa, pehmistä oli joka puolella meidän naamaa ja vartaloita, plus metrin säteellä myös maassa. Laskin yksikätisesti (koska toinen oli kyynärpäätä myöten jäätelössä) mun kameran mun laukun päälle hetkeksi, kunnes saan jäätelön syötyä. No sitten alkoi tietysti sataa ihan kunnolla ja jouduin juosta pikavauhtia takaisin jäätelöautolle. Sain edes kameran turvaan. No tässä kuulkaa teille nää vaivalla otetut kuvat haha!

/ / / When were on the way to the beach, we saw this cute little Ice Cream -van. We decided to get us some treats right after surf and thought hey, let’s take a beautiful ice cream -photo together! It was a nice thought. They started to melt with the speed of light approximately 50 seconds after we bought them. We ended up just laughing and laughing, because we had literally ice cream everywhere on our body and face, and on the ground too. I was putting my camera down one-handed (because other one was covered with ice cream) and then it immediately starts to rain. I somehow managed to run back to the ice cream -van for cover, and saved my camera haha! Anyway, there is the story behind these photos!

DSC03135^^ Representing our favourite surfwear; Rip Curl! Mine is from Helsinki Surf Shop!

DSC03132DSC03138DSC03141

Previous Post Next Post

You Might Also Like