Suomen suurin matkablogiyhteisö

Acro Catch Up

Hola hola!

Joo ei tosiaan lähdetty telttailemaan, oli toi sää sen verran epävakaa haha! Tänään oon ollut töissä, auringonlasku-uinnilla, syömässä Maroochydoren parhaimmassa vegeravintolassa Gopalissa ja loppuillan ollaankin vain chillailtu. Huomenna on edessä päivä Noosassa, tarkoituksena mitäs muutakaan kuin surffailla ja akroilla. Tällä kertaa tiedossa on vähän normaalia isommat akrojamit, muutaman muunkin olisi nimittäin tarkoitus liittyä meidän akrotrion seuraan!

Kuvia siis tulossa! Tässä kuitenkin vielä pari julkaisematonta kuvaa viime viikonlopun jammailuista.

/ / / Hola amigos!

Yeah, we didn’t went camping, the weather was quite unstable, surprise surprise haha! Today I worked until 3pm, had sunset swim, ate at the best veggie-restaurant in Maroochydore: Gopal’s Pure Vegetarian, and then rest of the night I’ve been just chilling around. Tomorrow we are heading towards Noosa, to do what else than surf and acroyoga yewww! This time we are going to have a bit bigger jam, since there is supposed to be few other joining to our acrotrio. Can’t wait!

Here is few shots from our last jam!

DSC02675DSC02599DSC02690DSC02681DSC02697Frida’s yogawear is from Onzie and mine is from Hatha Clothing!

DSC02704

Previous Post Next Post

You Might Also Like