Suomen suurin matkablogiyhteisö

Swimming at the Noosa River

Moikka kaikki!

Onko kellään mitään viikonloppusuunnitelmia? Mulla ei oo ainakaan vielä keksittynä mitään ihmeellistä. Parina vaihtoehtona olisi viettää viikonloppu Noosassa tai telttailla Booloumba Creekillä. Valintaan vaikuttaa tämänhetkinen sää. Pieni satelu ei telttailua haittaisi, mutta jos on joku vuosisadan myrsky niin siinä lähtee kyllä jo telttaki lentoon. Nää säänvaihtelut on kyllä aika uskomattomia. Aamulla kun lähtee töihin, niin ei tiedä kyllä yhtään mitä on tiedossa kun töistä pääsee. No tää on kuulemma tyypillinen helmikuun sää täälä Queenslandissa. Jep jep, marraskuuta odotellessa hehe! No ei kai, kyllä täälä paljon tekemistä löytyy myrskysäistä huolimatta.

/ / / Hey guys!

Do you have any weekend plans anyone? I haven’t planned anything special yet. We were thinking of spending the weekend in Noosa or camp at Booloumba Creek. But the weather is not so co-operative at the moment. Little rain doens’t bother at all, but if it’s a massive thunder storm, our tents would be flying all over the place. It’s incredible these weather changes at the moment haha. In the morning it’s bright and sunny, but you don’t know at all what to expect once you’ve finished the work. Well, someone just said that this is ”typical February weather”. Yeah ok, can’t wait for the March then. Naah, just joking, there is lot to do even thought the weather is not so awesome haha! 

DSC03108^^Bought this crochet bikini from e-Bay for 5 dollars, bargain!

DSC03098DSC03101Tässä muutamia kuvia viime maanantailta, kun vietettiin jälleen kerran päivä Noosassa Fridan ja Hennun kanssa. Aamu aloitettiin surffauksella. Aallot oli todella pieniä, mutta oli meillä silti vedessä hauskaa! Surffailujen jälkeen suunnattiin kiertelemään Noosan keskustaan ja syömään lounasta. Noosaa kuvaillaan monesti rikkaiden Byron Bayksi. Fiilis on aika samanlainen, rento ja pieni surffikylä. Mutta backpackereiden ja surffaripoikien sijaan keskustan kaduilla kävelee aikalailla (rikkaan näköistä) keski-ikäistä populaa lapsien kanssa ja selvästi enemmän turisteja. Vaatekauppojen ja ravintoloiden tarjonta on reilusti Byronia hintavampaa. Noosan paras puoli onkin ehdottomasti älyttömän kaunis luonto, Noosa River, kaikki valkohiekkaiset rannat, kristallinkirkas vesi ja Noosan National Park ovat vertaansa vailla. Noosaan haluaa aina palata uudelleen ja uudelleen.

Nää kuvat on otettu Noosan joelta, johon mentiin vielä lounaan jälkeen pulahtamaan ja kokeiltiin me siinä muutamia akrojooga-juttujakin. Huomaa meidän jokaisesti kuvassa esiintyvä ranskanbuldoggi -kaveri. Meidän oma akrodogi!

/ / / Here is few photos from last Monday, when we spend the day in Noosa with Frida and Hennu, once again haha! We started the morning with some surf. It was tiny, little waves, but still so much fun! After surf, we were heading to Noosa central, just to have a look of the shops and eat some lunch. Noosa is often described as a rich people’s Byron Bay. That is a little bit true. Vibes are the same, nice, laidback surf town. But instead of a lot of backpackers and surfers, you see a lot of middle-aged, wealthy-looking people with kids and there is heaps more tourists. All the retail shops and restaurants are definitely more expensive. But the best side of Noosa is so damn beautiful nature. Noosa River, all the beaches with white sand and crystal clear water, and Noosa National Park, just to mention few. You always want to return.

These photos are from Noosa River, where we went swimming after lunch and tried some acromoves too. Notice the friendly frenchie in every picture. Our very own acro-doggie!

DSC03106DSC03090DSC03110DSC03094

Previous Post Next Post

You Might Also Like