Suomen suurin matkablogiyhteisö

INHALE EXHALE

Mulla oli vielä eilen vapaapäivä. Paloin maanantaina sen verran hyvin, että tarkoituksena oli pysyä poissa auringosta ainakin suurin osa päivästä. Se oli helpommin sanottu kuin tehty, sillä eilen oli kyllä varmasti kuumin kokemani päivä täälä Australiassa. Ilma oli todella painostava ja kostea, lämpötila lähenteli neljääkymppiä. Olisin siis ilomielin istunut vaikka koko päivän kylmässä merivedessä, mutta se ei nyt tullut kuuloonsa haha! Kävin kuitenkin aamulla uimassa ja sen jälkeen siirryttiin ilmastoituun ostoskeskukseen kiertelemään ja syömään. Ostoksien jälkeen lähdin vielä pyörällä uimaan kaverin kanssa. Kun päästiin takaisin kotiin, taivas kirjaimellisesti räjähti. Vettä tuli jokasuunnasta, ukkosti todella rajusti ja tuuli. Päätettiin siis, mitäs muuta kuin, lähteä leffaan!

Toivottavasti tää sää tästä pian vähän tasapainottuu. Tässä kuitenkin muutama akroilukuva viime sunnuntailta, kun meidän oli tarkoitus viettää päivä rannalla akrojoogaillen. No sadetta tulin kuitenkin enemmän tai vähemmän koko päivä, joten tehtiin tohon mun kotitalon etupihalle pieni joogastudio haha. Pysyttiin ainakin kuivina!

/ / / These weather changes here are crazy at the moment! I had a day off yesterday, and since I burned myself on Monday, I was trying to stay out of the sun. Easier said than done, yesterday was probably the hottest day I’ve experienced here! It was so hot and humid, almost 40 degrees. I would have been more than happy swimming in the cool ocean for the whole day, but had to think about my skin haha! I went for a quick swim in the morning, and then we were heading to air-conditioned shopping mall for lunch and some shopping. After that, I went for another swim with a friend and we decided to ride there with bikes. Literally after 2 minutes we got back home, sky exploded. There was extreme heavy rain, loud thunder storm and wind coming from every direction. So we decided that it’s a movie night then!

Hopefully this weather will balance out soon. Here is few shots from last Sunday, when we were supposed to spend our day at the beach. Well it was raining more or less the whole day, so we set up a yoga studio in front of my house haha. At least we didn’t get wet!

DSC02684DSC02641DSC02633DSC02617DSC02591DSC02643^^Trying something new…

DSC02644^^Didn’t quite work out the way we planned haha!

DSC02625DSC02647DSC02650

Previous Post Next Post

You Might Also Like