Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pink Moment

Helouu!

Mä makaan täälä sängyssä jo puoliunessa, takana on pari hauskaa ja aktiivista päivää. Tänään lähdettiin hyvissä ajoin Noosaan tarkoituksena päästä surffailemaan. Myrskykelien ja kovan tuulen vuoksi aallot ei oo ollut tosiaan sieltä parhaasta päästä viime päivinä. Nytkin oli aika tuulinen keli, mutta kyllä ihan aamusta päästiin leikkimään pienillä aalloilla. Onnistuin myös tänään taas kärväyttämään ihoni. Ei kato näytä tää 50-suojakerroin näillä Australian kesäkeleillä riittävän, kyllä varmaan tarvii se 100-suojakerroin nyt jostain metsästää hehe!

Nyt kutsuu mulla nukkumatti, oli kuitenkin pakko tulla julkaisemaan nää muutamat kuvat. Käytiin eilen auringonlaskun aikaan uimassa, ja taivas oli ihan uskomaton. Pilvet ja meri oli värjäytyneet pinkin, oranssin ja violetin eri sävyillä. Tämä pastellinvärinen hetki kesti varmaan alle viisi minuuttia, mutta ehdittiin napsia sinä aikana muutamat kuvat. Kattokaa nyt miten kaunista.

/ / / Heyyy guys!

I’m nearly falling asleep already, we’ve had a couple of active, fun days. Today we left early to Noosa, and we were determined to get some waves. Past days hasn’t been very good waves, it’s been very stormy weather and strong wind. It was windy today too, but in the morning there was a little bit of waves and we got to play around, catch a few small ones. And I also burned myself today. Again. I’m using 50, but it doesn’t seem to be enough for Aussie summer!

Anyway, I will fall asleep now, but I just had to come share these photos. Yesterday we went for a sunset swim, and the sunset was beyond incredible. Clouds and the ocean were shining in pink, orange and purple shades. This beautiful pastel-coloured moment lasted only for maybe 5-10 minutes, but we had time to take few shots. Isn’t it so amazing?

DSC02711DSC02753DSC02726DSC02751DSC02725DSC02752DSC02728DSC02756DSC02729

Previous Post Next Post

You Might Also Like