Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yoga Vida & Acai Brothers Superfood Bar

Moi kaikki!

Meillä on ollut tänään ihan superkiva päivä. Aloitettiin aamu parin kaverin kanssa testaamalla täälä Mooloolabassa sijaitsevan Yoga Vida – joogastudion tunti. Normaali hinta kertakäynnille on 20 dollaria, mutta ensikertalaisille tunti maksoi vain kympin! Tunnin piti suloinen Jemma, joka veti todella hyvän tunnin. Tunti piti sisällään hengitysharjoituksia, nopeatempoisia venytyksiä, haastavampia asanoita, tasapainoharjoituksia ja loppurentoutuksen. Tunnin jälkeen tunsi todellakin tehneensä jotain, mutta olo oli silti kevyt ja rentoutunut. Aion kyllä ehdottomasti käydä uudestaan!

/ / / Hi guys!

We have had such a nice day. I started my morning heading to a yoga class with two friends of mine. This yoga studio was called Yoga Vida, and it’s located in Mooloolaba. Normal price for one lesson (if you’re not a member) is 20 dollars, but you get to try the lessons for 10 dollars. The class was held by adorable Jemma. At the class we went through wide range of practises, breathing, stretching, challenging asanas, balance practises and relaxing shavasana in the end. Afterwards you definitely felt like you’ve done something, but still felt relaxed and light. I will definitely go to their classes again!

DSC02505DSC02510^^My pants are from Hatha Clothing, Frida’s are from Onzie.

DSC02515DSC02512^^Happy Frida after an awesome yoga class!

DSC02528DSC02540^^Frida doing splits, this is my next goal!

DSC02532Joogailujen jälkeen suunnattiin takaisin Moololaban rantakadulle, ja kohteeksi otettiin hiljaittain avattu Acai Brothers Superfood Bar. Acai Bowleista on tullut täälä todellinen hitti, ja niiltä ei voi katukuvassa välttyä. Acai -marja kasvaa Amazonin alueella, siitä syystä marjaa saa yleisesti ottaen vain pakasteena, mehuina, teenä tai esimerkiksi lisäravinteina. Acai -marja sisältää runsaasti antioksidantteja, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja. Todellinen superruoka siis! Acai Brothers Superfood Bar tarjoaa perinteisen Acai Bowlin lisäksi myös mm. ”nutella”- ja sitruunavaihtoehdot. Meidän kaikkien silmät osui ekana Nutella Bowliin, tottakai hehe, ja päädyttiinkin kaikki lopulta siihen. Bowliin saat valita listalta kolmea eri hedelmää ja marjaa, itse valitsin mansikkaa, ananasta ja mangoa. Mun odotukset Acai Bowlia kohtaan ei ollut mitenkään korkealla, sillä oon maistanut kyseistä herkkua pari kertaa aiemminkin, enkä kokenut mitään sen suurempaa vau-elämystä. Mutta nää Acai Brothersin bowlit oli ihan älyttömän hyviä, olisin voinut syödä vaikka kaksi!

Tässä parit kuvat tältä päivää. Kuvattiin myös lisää akrojuttuja, joten stay tuned!

/ / /After yoga lesson, we went back to Mooloolaba Esplanade. Our intention was to finally test out the recently opened Acai Brothers Superfood Bar. Acai Bowls are definitely a big hit at the moment, you can’t miss them. One bowl is full of good stuff, makes you feel energised and keeps you going for long after. Acai is a tropical berry, and can certainly be classified as a superfood. It is full of antioxidants, fibre, vitamins and minerals. It grows at Amazon area, which makes it very hard to find fresh. Mostly you can buy it as a frozen puree, juice, tea or supplements. Acai Brothers Superfood Bar offers the original Acai Bowl, but then also different versions from Nutella Bowl to Citrus Bowl. Our eyes were directly drawn to Nutella Bowl, of course hehe, and we ended up all choosing that. You can choose three fruits for your bowl, I chose strawberries, pineapple and mango. I wasn’t waiting so much from the acai bowl, since I’ve tasted it couple of times before, and haven’t really understood the hype. These bowls were absolutely delicious, I could have eaten two! Definitely going again.

Here is few photos from today. We were also filming some new acro yoga stuff, stay tuned for that!

DSC02544DSC02548DSC02551DSC02565DSC02564

Previous Post Next Post

You Might Also Like