Suomen suurin matkablogiyhteisö

STORMY

Helouu kaikki kaverit!

Otsikko kuvaa hyvin tämänhetkistä Sunshine Coastin säätä, että elämäntilannetta. On nimittäin aikamoista hullunmyllyä ollut nää viime päivät haha! Mä alotin uudessa työpaikassa viime lauantaina, ja sielä on ollut todella kiireistä, oon saanut vääntää aika pitkää päivää. Eilenkin oltiin meidän salonkissa puoli kymmeneen asti illallla! No tänään pääsin ajoissa kotia, niin onpas aikaa tännekkin jotain tarinoida. Mä myös muutin eilen! Mun kaveri lähti Etelä-Amerikkaan kuukaudeksi, joten mä valloitin sen huoneen. Tää kämppä on ihan superkiva. Ihan kanaalin rannalla, isot huoneet ja iso keittiö. Täälä asuu mun lisäksi kolme ihmistä, mutta ne kaikki on vissiin vähän harvemmin kotona. Tuntuu tälläkin hetkellä niinkuin asuisin tässä jättitalossa yksin! Mun pitäis nyt tän kuukauden aikana löytää uus kämppä, mutta yksi noista mun kämppiksistä on vissiin muuttamassa pois. Se olis kyllä ihan unelma jos voisin muuttamisen sijaan vaan siirtää mun tavarat toiseen huoneeseen haha!

Mikäli tää vuosisadan myrsky tästä loppuviikonlopuksi vois laantua, niin sunnuntaina olis tarkoitus viettää taas päivä Noosassa. Surffailen ja akrojoogailen! Heitän tähän postaukseen kuvitukseksi vaikka pari aurinkoisempaa kuvaa arkistojen kätköistä. Sun come back!

/ / / Hi everyone.

The title describes very well both the weather and my past days. I’ve been so busy running around and working with at my new job. Yesterday we were at the salon until 9.30pm! Well today I got home early, so I have time to write something here too. I also moved to a new house yesterday! My friend left to South America for one month, so I got to rent his room. This house is so nice. It’s right by the canal, with massive living room and kitchen. There is three people living with me, but I barely see them. Feels like I live in this huge house by myself haha! I should find another place to move in soon, but I heard one of my roomies might be moving out. It would be a dream, if instead of moving out, I could just move my stuff to another room!

If this crazy storm could calm down for the rest of the weekend, we are planning to spend our Sunday in Noosa again! Surf and acroyoga yewww! I add couple photos from tiny bit sunnier days. Sun come back now!

DSC01762DSC01764DSC01407DSC02084DSC01325DSC01209DSC09909DSC01372DSC07974DSC09546GOPR0064-001DSC01729

Previous Post Next Post

You Might Also Like