Suomen suurin matkablogiyhteisö

STRAYA DAY

Heippa kaikki!

Eilen oli tosiaan Australia Day tai australialaisittain Straya Day haha! Meillähän oli suunnitelmana lähteä Maroochy -joelle kellumaan, mutta heräsin aamulla kunnon rankkasateeseen. Tietenkin. Ajattelin muiden heittävän kehiin jonkunnäköisen Plan B:n, mutta Facebook -yhteisössä oli vaan kommenttia ”Nähdään 9.30!”. No sinne sitten ja kyllä se sade vähän laantui, mutta siinä vaiheessa kun oltiin saatu kaikki kumiveneet sun muut vesille, alkoi taas pisaroida. Ja Australian tyyliin pari pisaraa tarkoittaa, että kohta repeää taivas. Ja niinhän siinä kävi. Kyllä me hetken aikaa sielä joella kelluttiin, mutta sen jälkeen luovutettiin ja suunnattiin porukalla yhden pojan talolle lämmittelemään. Sielä hengailtiin loppuilta, pelattiin ajotiellä krikettiä, kuunneltiin Triple J -radiokanavan lähetystä, harjoiteltiin käsilläseisontaa ja tanssittiin miljoonalla eri tanssityylillä. Parhaan twerkkaajan tittelin vei ehdottomasti yksi pojista haha! Go Joshua!

Maroochy -joelta ei löydy kuvia, koska valitettavasti hyvin märän kelin vuoksi en pystyny kameraa ottamaan mukaan. Tässä kuitenkin parit otokset meidän kotibileistä. Koko päivän jatkuneen riehumisen ja tämän päivän pitkän työpäivän jälkeen oon ihan naatti. Vaikka en edes pisaraakaan alkoholia juonut eilen heh!

/ / / Hello everyone!

Yesterday it was Australia Day like you might know. Or Straya Day like they say here haha! We had plans to go to Maroochy River and float around there for the whole day. Anyway, I woke up to massive rain and I thought others would have made up some plan B. I checked our Facebook -group, and there was just ”See you at 9.30am guys!”. Well, the rain stopped for a while and we got to the beach. Once we got everything on the water, it started raining again. We were floating around for a while in this refreshing rain, but then it eventually got really cold. We decided to packed up everything and move our party to one guys house. We were playing some cricket on the street, listening Triple J’s Hottest 100 and danced with all the different styles. The best twerker was definitely one of the guys haha! Good job Joshua! 

I don’t have any photos from the Maroochy River since it was bit too wet for my camera. But here is couple of shots from our house party though! I’m so exhausted at the moment, even thought I didn’t even have one drop of alcohol haha!

DSC02437DSC02458DSC02453DSC02448DSC02444DSC02492-2DSC02451DSC02476DSC02456DSC02440

Previous Post Next Post

You Might Also Like