Suomen suurin matkablogiyhteisö

Acro Inspiration

Täälä on ollut pari todella kuumaa päivää, ja sehän tietää yleensä rankkasadetta ja/tai ukkosmyrskyä. Sormet ristissä ettei osuisi huomiselle päivälle, sillä huomenna on Australia Day, toisin sanottuna Straya Day haha! Meidän olis tarkoitus isolla kaveriporukalla suunnata Maroochy -joelle kellumaan. Yksi pojista on vuokrannut isomman veneen, ja kaikki tuo mukanaa pienempiä kumiveneitä sun muita, jotka sitten sidotaan kaikki isoimpaan veneeseen! Me käytiin justiin Hennun kanssa hakemassa K-Martista sellainen kelluva divaanisohvasysteemi haha! Katotaan mitä siitäkin tulee sitten käytännössä. Täälä Australia Dayn suurin traditio on kuunnella Triple J -radiokanavan Hottest 100 -lähetystä. Meillä on siis paikan päällä radioita ja stereot. Oikeesti huomisesta tulee ihan superhauska, kunhan ei mikään vuosisadan ukkonen ala!

Mutta postauksen aiheeseen. Vietettiin viime viikon perjantai Noosassa akrojoogailessa Hennun ja Fridan kanssa. Meillä on Hennun kanssa kunnon inspiraatiot akrojoogailuun tällä hetkellä, ja tänäänkin treenailtiin taas uusia juttuja. Ajattelin koota pieniä videoklippejä meidän treeneistä Instagramin puolelle, eli jos ette vielä sielä mua seuraa, mut löytää sieltä nimellä fiiaemilia! Ensi viikonlopulle suunniteltiin taas muutaman muun akrojoogailijan kanssa yhteisjamia, joten stay tuned for more!

/ / / Past couple of days has been really hot and humid weather, which usually means that soon we get heavy rain and thunder storms. Hopefully not for tomorrow though, since tomorrow we are celebrating Australia Day yeww! Or Straya Day like Aussies would say haha! Few of our friends have been organising something really fun. They have rented a bigger boat, and then everyone else is gonna bring some inflatables and we are gonna tie everything together. We just went to pick up this floating sofa with Hennu, lets see how that will work out. The biggest tradition for Australia Day is to listen Triple J’s Hottest 100. We will have some radios and stereos. This is going to be epic, as long as it’s not going to be a storm!

But to the topic of this post, which is acroyoga. We spend the whole last Friday in Noosa, having an awesome jam with Hennu and Frida. We have such an inspiration for acroyoga with Hennu, and today we were also training some new tricks. I was thinking of making short clips of our jams and practises to Instagram, so if you don’t already follow me, you can find me there with the name fiiaemilia! We already have some acro yoga plans for next weekend too, so stay tuned for more!

DSC02102DSC02199DSC02160DSC02216DSC02222DSC02205DSC02124DSC02112DSC02166DSC02177DSC02148DSC02138DSC02098

Previous Post Next Post

You Might Also Like