Suomen suurin matkablogiyhteisö

Fireworks at Cotton Tree

Helouu!

Taas sunnuntai! Tää viikonloppu meni suhteellisen rennoissa merkeissä. Eilen olin töissä neljään, jonka jälkeen polkaisin nopsaa pyörällä takaisin kotiin. Pari kaveria tulikin melkein heti hakemaan mut, ja suunnattiin Cotton Treelle. Sielä oli menossa yömarkkinat. Ihmiset oli kerääntyneet piknille, ruokatarjontaa oli laidasta laitaan ja paikan päällä oli myös livemusiikkia. Kävin hakemassa yhdestä kojusta vegepitsaa ja mentiin moikkaamaan meidän kaveria. Frank oli myymässä turkkilaista kahvia ja herkkuja, tuli pari marmelaadia sielä syötyä. Eikä ollut muuten tälle mun jo valmiiksi hyperaktiiviselle luonteelle hyvä idea juoda noin myöhään illalla vahvaa kahvia. Oli kyllä sellanenkin liskojen yö. Myöhemmin illalla pimeyden laskeuduttua alkoivat upeat ilotulitukset. Mä rakastan ilotulituksia!

Tässä muutamat kuvat Cotton Treen yömarkkinoilta!

/ / / Hi guys!

Again Sunday, week went so fast! This weekend was pretty relaxed. Yesterday I worked until 4pm, and then I biked back home. Couple of my friends came to pick me up, and we were heading to Cotton Tree. There was night markets going on, and people have gathered there to have picnic. There was all kind of food stalls and good artists. I got some veggiepizza and then we went to say hi to our friend Frank. He was there selling Turkish coffee and treats. I might have eaten few turkish delights…. And btw, wasn’t the best idea for this kind of hyperactive personality to drink strong coffee that late. I had quite a restless night haha! After the sunset, there was amazing fireworks. I absolutely love fireworks, I get mesmerized, like a little kid! 

Here is couple of photos from the Cotton Tree night markets!

DSC02394DSC02408DSC02416DSC02376DSC02422DSC02431DSC02425DSC02413DSC02387DSC02377DSC02395

Previous Post Next Post

You Might Also Like