Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroTrio

Helouu kaikki!

Hyvät perjantait vaan. Ajattelin tulla jakamaan ensimmäisen osan näistä meidän akrojooga -kuvailuista. Meitä oli tosiaan kolme likkaa, ja oltiin etukäteen ajateltu kokeilla muutamia kolmen hengen akroposeja. Valitettavasti meillä ei ollut kuvanottajaa meidän ryhmäakroiluille, mutta laitettiin kameraa kuvaamaan itellään niin saatiin ainakin muutamat kuvakaappaukset videoista. Tässä siis muutamia akrotrio -poseja! Todella haastavia, mutta sitäkin hauskempia!

/ / / Hi everyone!

Good Friday to all you. I thought I come share first part of the acroyoga -photos we took yesterday. We were only three girls, and we had already planned in advance to try few trio -poses. Unfortunately we didn’t have anyone to take photos, but we filmed some video and took couple of screenshots! Not as good quality, but at least you can see some of the fun poses we did. Very challenging, but so so much fun! 

Clip #40-001Clip #38 3-001Clip #41-003Clip #40-002Clip #41-001

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply mariettejulia lauantai, tammikuu 23, 2016 at 03:32

  Ei hitsi toi acro yoga näyttää hauskalta!! Ja viel tollasis maisemissa! Miksei tommosii joogatuntei oo tullu viel Suomeen?? :/ Ei varmaa auta muu ku matkustaa Ausseihin testaa tota 😀

  • Reply Fiia Emilia lauantai, tammikuu 23, 2016 at 09:23

   Haha, ihan älyttömän hauska ja koukuttava laji kyllä! Tää oli vaan tälläinen kavereiden keskeinen jammailu, mutta täälä Ausseissa järjestetään kyllä akrojooga- ja joogatunteja laidasta laitaan. Ja täälä parasta on just toi, että täälä monet tunneista pidetään ulkoilmassa, puistossa ja rannoilla! Akrojooga on Suomessa vielä aika pieni laji, mutta varmaan kasvattaa suosiotaan pikkuhiljaa. (: Mä voisin ottaa selvää, miten sieläpäin palloa järjestetään tunteja ja informoida tänne blogiin!

   • Reply mariettejulia sunnuntai, tammikuu 24, 2016 at 21:21

    Oih se olis mahtavaa! Tai sitten lahjot vaan jonkun australialaisen acro opettajan tänne Suomeen sieltä! 😀

    • Reply Fiia Emilia keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 20:05

     Sellaisen yhteisön bongasin Facebookista kuin ”Acroyoga Finland”! Siitä löytyy tietoa mm. kursseista ja workshopeista, sekä aloittelijoille että kokeneemmille! Kannattaa liittyä kyseiseen yhteisöön, jos haluaa Suomessa akrojoogailua testata. (:

     Ehkä mun pitää käydä täälä Ausseissa joogaopettajan koulutus, sitten voin tulla pitään Suomeen tunteja! ;D

  Leave a Reply