Suomen suurin matkablogiyhteisö

AcroTrio

Helouu kaikki!

Hyvät perjantait vaan. Ajattelin tulla jakamaan ensimmäisen osan näistä meidän akrojooga -kuvailuista. Meitä oli tosiaan kolme likkaa, ja oltiin etukäteen ajateltu kokeilla muutamia kolmen hengen akroposeja. Valitettavasti meillä ei ollut kuvanottajaa meidän ryhmäakroiluille, mutta laitettiin kameraa kuvaamaan itellään niin saatiin ainakin muutamat kuvakaappaukset videoista. Tässä siis muutamia akrotrio -poseja! Todella haastavia, mutta sitäkin hauskempia!

/ / / Hi everyone!

Good Friday to all you. I thought I come share first part of the acroyoga -photos we took yesterday. We were only three girls, and we had already planned in advance to try few trio -poses. Unfortunately we didn’t have anyone to take photos, but we filmed some video and took couple of screenshots! Not as good quality, but at least you can see some of the fun poses we did. Very challenging, but so so much fun! 

Clip #40-001Clip #38 3-001Clip #41-003Clip #40-002Clip #41-001

Previous Post Next Post

You Might Also Like