Suomen suurin matkablogiyhteisö

Beautiful day in beautiful Noosa.

Helouu kaverit!

Yksi väsynyt joogailija täälä kirjoittelee. Kirjoitin tosiaan eilen tuosta Stacey Yoga Paletten akrojooga -workshopista, minkä kävin testaamassa Coolum Beachilla. Tapasin samaisella tunnilla ruotsalaisen tytön, Fridan. Oli ihan huippua höpötellä ruotsiksi pitkästä aikaa, ja sovittiinkin sitten tälle päivää akrojooga-treffailut Noosaan. Sinne siis suunnattiin Hennun kanssa aamusta, tarkalleen ottaen Tea Tree Bay Beachille. Kahden muunkin joogin oli tarkoitus liittyä seuraan, mutta lopulta meitä olikin vain me kolme tyttöä. Minä ja Frida ollaan yleisesti ottaen vaan flyereita, eli ”lentäviä” ja Hennu on yleesä base eli olisko se suomeksi vaikka perusta/pilari. Hennu sai siis olla kunnon megabase, ja lennättää molempia, mua sekä Fridaa haha! Saattaa tuntua Hennulla vähän jaloissa huomenna…

/ / /  Hi everyone!

One very tired yogi here hi. Yesterday I wrote about that AcroYoga -workshop held by Stacey Yoga Palette. At this workshop I met Swedish girl called Frida. It was so much fun to talk swedish after a long time, and we planned to have AcroYoga -meeting today at Noosa Heads. So we were heading there in the morning with Hennu, more specifically to Tea Tree Bay Beach. Two other acroyogis were supposed to join, but it ended up being just us tree. Me and Frida are pretty much just flyers, and Hennu is usually the base. So today Hennu got to be a megabase, flying both me and Frida haha! She might have some muscle pain tomorrow…

DSC02228DSC02244DSC02247DSC02258DSC02259DSC02263Mulla oli kamera mukana, joten huomenna tulossa lisää kuvia meidän akrojoogailuista! Tässä kuitenkin muutamia kuvia Noosasta. Käytiin Tea Tree Bay Beachille, jonka jälkeen haettiin jääkahvit ja suunnattiin toiselle rannalle, lähelle Noosa -joen ja meren yhdistymiskohtaa. Tuulisen sään vuoksi ei päästy surffailemaan, mutta oli kiva katsella leijalautailijoita. Oikeesti toi leijalautailu kuulostaa mun mielestä ihan ihmeelliseltä sanalta. Kutsutaanko kitesurffausta oikeasti leijalautailuksi, sivistäkää mua haha! Lopuksi käytiin vielä Laguna Lookoutilla ihailemassa maisemia. Niin kaunista. Noosa ja Noosan kansallispuisto on varmasti yksi upeimpia paikkoja missä oon täälä Australiassa käynyt.

/ / / I had my camera with me, so tomorrow you’re going to see more photos from our fun girl power – acro jam! Here is few mixed photos from Noosa. We went to Tea Tree Bay Beach first for some acro and surf (no waves), then we went back to town to get some ice coffees and then to check the waves at the river mouth. It was very windy, so we didn’t get to surf, but it was fun to look at the kitesurfers. After the coffee, we had quick stop at Laguna Lookout. Breathtaking views. Noosa Heads and National Park are probably one of the most beautiful places I’ve been in Australia.

DSC02280DSC02272DSC02344DSC02306DSC02310DSC02355DSC02300

Previous Post Next Post

You Might Also Like