Suomen suurin matkablogiyhteisö

Throwback to Byron Bay!

Helouu kaikki!

Mulla on ollut tänään kunnon laiskiaisaamu, mutta välillä pitää ottaa rennosti. Onkin tässä takana nimittäin pari todella aktiivista päivää! Maanantaina kiivettiin Mount Tibrogarganille ja treenailtiin akrojoogaa rannalla. Eilen käytiin suppailemassa ja menin illaksi vielä parin tunnin akrojooga -workshoppiin. Tää workshop pidettiin Coolum Beachilla, ja opettajan toimi ihana Stacey (Yoga Palette)! Reilu parin tunnin workshop pidetään kerran kuussa, joka kolmannen viikon tiistai. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi akrojoogan perusteita, hiotaan liikkeitä, treenataan käsilläseisontaa ja tehdään myös lihaskuntoa. Workshop sopii aloittelijoista kokeneempiin! Workshop maksaa 20 dollaria, mutta jos tuot mukanasi uuden kaverin, hinta on 15 dollaria.

Postauksen kuvituksena muutamia julkaisemattomia kuvia meidän joulukuiselta Byronin viikonloppulomalta!

/ / / Hi everyone!

I’ve had lazy morning today, but sometimes it’s ok haha! I have few really active days behind, on Monday we climbed Mount Tibrogargan and trained some acroyoga with Hennu. Yesterday we did some stand up paddle boarding and then later on I went for AcroYoga workshop to Coolum Beach. The workshop was held by lovely Stacey (Yoga Palette). This monthly workshop is every 3rd Tuesday and it’s suitable for everyone, from beginners to more advanced. You can learn some basic AcroYoga skills, refine techniques, learn new flows and tricks, and practise your handstands. I found this workshop very useful, and will definitely do this next month too, thank you Stacey! Workshop is 20 dollars, unless you you bring new friend, it’s 15 dollars each!

Here is some unpublished photos from December, when we had a little weekend getaway to beautiful Byron Bay!

DSC00771DSC00781DSC00928DSC00867DSC00852DSC00905^^New acro monkey is born!

DSC00841^^Rock, scissors, paper!

DSC00973DSC00950DSC00939DSC00788DSC00978DSC00951

Previous Post Next Post

You Might Also Like