Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ocean is my therapy

Hyvää lauantaita ihmiset!

Eilein vaihtui sää lennosta kuumista kesäpäivistä sateiseen ja tuuliseen. Tänäänkin on satanut koko päivän, joten oon ottanut oikein luvan kanssa todella rennosti. Käytiin kahvilla Mooloolabassa, mutta muuten oon viettänyt päivää sisätiloissa. Harvinaista mulle haha! Ajateltiin viettää tänään rentoa leffa-iltaa, sillä huomenna saadaan nousta sängystä ylös kukonlaulun aikaan. Ollaan nimittäin menossa Fishermans Road -markkinoille myymään meidän vaatteita. Sormet ristissä ettei huomenna sada vettä!

Tässä muutamia kuvia viime viikolta. Vietettiin Hennun kanssa aurinkoista päivää Coolum Beachin lähettyvillä sijaitsevassa, pienessä surffipoukamassa, Point Arkwrightissa. Point Arkwright on todella kaunis, isojen kivien reunustama rauhallinen ranta. Näitäkin kuvia katsellessa mietin miten oonkin jo ehtinyt tottua näihin Australian maisemiin. Upeita rantoja, korkeita vuoria, sademetsiä, vesiputouksia, kaikki nää maisemat tuntuu nykyään ihan ”normaaleilta” haha. Erityisesti meri. Mä oon aina kaivannut ja aina kaipaan meren lähelle, mun mieli ja sielu lepää aaltojen kohinassa. Itseasiassa oon kyllä Suomessakin tottunut asumaan veden läheisyydessä. Mun lapsuuden koti on joen rannalla, Tampereella asuin lähellä järveä. Ruotsissa asuessakin parasta oli ehdottomasti meren läheisyys. Jos on huono päivä, mereen pulahtaessa kaikki huolet häviää sen saman tien. Meri on mulle halvinta terapiaa.

/ / / Hope you are all having an awesome Saturday!

Yesterday there was a huge change in weather, from hot summer days to windy and rainy. Today it’s been raining since morning, so I’ve been just taking it easy. I went for a coffee to Mooloolaba, but otherwise, I’ve been just inside. That’s rare for me haha! Today I was thinking of having quiet Saturday with movies, because tomorrow we are getting up before 5am. We are going to go sell some clothes to Fishermans Road Market. Let’s hope it doesn’t rain tomorrow!

Here is few shots from last week, when we went to one little surf spot next to Coolum Beach, called Point Arkwright. It’s really beautiful there, peaceful beach surrounded by big rocks. It’s funny how I’ve got use to the nature of Australia. Amazing beaches, mountains, huge rainforests and waterfalls. All that is so ”normal” for me now haha! My favourite thing is the ocean. I’ve always wanted to live near the ocean, my mind is always peaceful when I’m listening the breaking waves. In Finland, I’m also used to living nearby water. I grew up next to a river, and when I moved to a city, I lived near a lake. When I lived in Sweden, the best part was definitely the ocean. If I have a bad day, quick dip to the ocean takes all my worries away. Ocean is the cheapest therapy for me.

DSC01522DSC01612DSC01619DSC01622DSC01543DSC01608DSC01692DSC01553DSC01556DSC01590

Previous Post Next Post

You Might Also Like