Suomen suurin matkablogiyhteisö

Video: Surfing at Point Arkwright

Helouu!

Ajattelin tulla jakamaan mun ihkaensimmäisen surffivideon! Tää on kylläkin jo kolmen viikon takaa, mutta bongasin nää klipit tuolta mun jättisuurista kuva- ja videoarkistoista tänään ja ajattelin laittaa kasaan pienen koosteen. Toi oli kyllä ihan älyttömän hauska surffi! Oli vähän viileämpi ja pilvisempi päivä, joten vedessä ei ollut paljoa porukkaa. Silti aallot oli ihan huippuja mun tasoiselle surffarille. Hyvän kokoisia, tasaisia ja ei liian nopeasti hajoavia.

/ / / I wanted to come share my first ever surf video! This is actually filmed maybe three weeks ago, but I just found these clips today and thought I could put them together. That  day we had extremely fun surf! It was little cloudy and not so hot day, so the waves were not as crowded as usual. Still the waves were perfect for my level. Good size, event and not breaking too fast. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like