Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surfing & AcroYoga

Moikka kaikki!

Me oltiin eilen about 8 tuntia putkeen auringossa. Näytetiin meidän suomikavereille Sunny Coastia. Käytiin Caloundrassa ja Kawanassa uimassa, ja mentiin surffaamaan Alex Headlandille. Meidän missiona oli saada pojat nousemaan laudan päälle. Ja se onnistuikin ja pojat oli silminnähden fiiliksissä surffailusta! Surffailujen jälkeen testailtiin vielä akrojoogailua ja opetettiin (yritettiin opettaa) muutamia perusjuttuja. Naurettiin kaikki vedet silmissä kokoajan, ja eihän siitä tullut yhtään mitään. No se oli ihan hyvä, että luovutettiin, koska ei oltu tajuttu miten kauan oltiin jo oltu auringossa. Mulla on naama niinku tomaatilla tällä hetkellä.

/ / / What’s up everyone?

We were around 8 hours in the sun yesterday. Our two Finnish friends are here in Sunny Coast now, so we were showing around. We went to Caloundra and Kawana for swim, and the we were heading for surf to Alex Headland. Our mission was to teach a little bit of surfing to boys and hopefully get them to stand up. And they did! After surf session, we were also trying few acroyoga -things and teaching (trying to teach) few basic moves for them. We were laughing so hard all the time, that it didn’t really happen haha. But it was good that we gave up, because we haven’t noticed how long we’ve already been in the sun. Now I look pretty much like a tomato.

DSC01910^^Paschi -pose.

DSC01845^^Mermaid -pose.

DSC01881^^In Finnish we say: välikuolema. That means a little break. Sort of.

DSC01889DSC01838^^Throne -pose.

DSC01854DSC01928^^Throne in the making. Not even close the correct way haha! Boys would need tiny bit more flexibility.

DSC01927^^What the hell is even happening? :’D

DSC01918^^At least they scored a beautiful bird pose!

Previous Post Next Post

You Might Also Like