Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunday morning at Fishermans Road Markets

Moi kaikki!

Me ollaan muutaman kerran suunnattu sunnuntaisin täälä Maroochydoressa pidettäviin Fishermans Road -markkinoille. Kyseiset markkinat on aamukuudesta kahteentoista, ja sijaitsevat Fishermans Roadilla. Suosittelen menemään paikan päälle hyvissä ajoin, me oltiin markkinoilla suurinpiirtein aamukahdeksan aikaan. Ensimmäisenä suuntasin yhden korumyyjän puheille, jolta ostin pari viikkoa sitten aivan ihanan kaulakorun turkoosilla kivellä. Valitettavasti hukkasin korun, joten halusin tiedustella löytyisikö häneltä vastaavaa versiota. Vastaavaa ei löytynyt, mutta tämä ihana nainen lupasin tehdä mulle ens viikoksi uuden samanlaisen! Jeeee!

/ / / Hi guys!

Every Sunday there is Fishermans Road Market here in Maroochydore, and few Sundays we’ve been heading there. These markets are from 6am to 12am and are located, surprise surprise, at Fishermans Road. I recommend to go there as early as possible, this time we were there around 8am. As a first thing, I went to talk with this one woman selling jewellery. Last time at markets, I bought beautiful necklace with turquoise stone from her. Unfortunately I lost it, and now I went to see if she would have similar one. She didn’t, but this wonderful lady promised to make me a new similar one for next week! Yewww, so happy!

DSC01709DSC01727DSC01718DSC01739Täältä markkinoilta löytyy siis ruokakojujen ja kahviloiden lisäksi muutamia myyjiä, jotka ovat joka sunnuntai myymässä. Loput myyjät vaihtelevat viikottain, sillä markkinoilta pystyy varata oman alueen 25 dollarin hintaan. Oon tehnyt ihan superhyviä löytöjä täältä! Tällä kertaa löysin jumpsuitin, valkoisen tiikeritopin, pari sisustusjuttua ja kitaran. Vaatteet ja sisustusjutut oli kaikki alle 5 euroa/per juttu. Kitara oli ihan älytön löytö, vain 10 dollaria! Tyttö sanoi omistavansa jo muutaman kitaran, joten siksi luopui tästä. Kitara on persoonallisen tummansininen, mutta siitä puuttuu valitettavasti yksi kieli. Sen kun saan hommattua, saan vihdoin ruveta opettelemaan kitaransoittoa.

Me ajateltiin ens viikolla mennä Hennun kanssa myymään meidän turhat tavarat ja kaapin perukoilla pölyttyvät vaatteet Fishermans Road -markkinoilla.

/ / / These markets has food stalls and coffee, and also few regular sellers. Rest of the sellers are changing every week, since everyone can rent a space for 25 dollars. I’ve made such a good finds here! This time I bought one jumpsuit, top with tiger print, few decoration -things and a guitar. All the clothes and decoration -things were under 5 dollars each. The guitar was such a good find, only 10 dollars! This girl said she already has few guitars, so she doesn’t need this one anymore. It’s beautiful dark blue, but it’s missing one string. Once I get that fixed, I can finally start learning to play!

Next week we will be selling our stuff at the Fishermans Road Market, come meet us there if you’re around!

DSC01711DSC01715DSC01723DSC01731DSC01735

Previous Post Next Post

You Might Also Like