Suomen suurin matkablogiyhteisö

Easy summer days

Meidän viime päivät on kulunut rennolla tahdilla, mutta ollaan silti tehty kaikenlaista. Aamut alkaa aaltojen tsekkauksella. Mikäli aaltoja ole näkyvissä, ollaaan suunnattu yleensä vesiputouksille tai muita vesilajeja harrastamaan. Joka tapauksessa veteen on päästävä, on täälä sen verran kuumat päivät tällä hetkellä. Tänään on ollut muuten kunnon suomipäivä. Tavataan täälä matkustaessa suhteellisen vähän suomalaisia, mutta tänään kävin nopsaa pulahtamassa Maroochydoren biitsillä, ja yhtäkkiä kuulin mun vieressä jonkun höpöttävän suomea. Tapasin siis sattumalta kaksi suomiflikkaa, terkkuja vaan Jennille ja Amandalle!

/ / / Our past days have been quite relaxed, but we’ve been doing a lot. Usually our mornings starts with a wave check. Then if there is no waves, we are usually heading to waterfalls or do some other water-related stuff. But whatever we do, it must involve some refreshing water, it’s so hot days here at the moment! Btw, today has been a proper Finnish day. We very rarely meet Finnish people while traveling, but today I met two Finnish girls at the beach. I just went for a quick swim to Maroochydore Beach, and suddenly heard Finnish right next to me. It was nice to meet you Jenni and Amanda!

DSC01750-001DSC01762DSC01773DSC01778Rannalta lähdettiin suoraan Yandinaan vesiputouksille uimaan, tietenkin kahden suomalaisen jätkän kanssa. Aku ja Joona on meille tuttuja kouluajoilta, ja pojat on nyt samaan aikaan Sunny Coastilla. Hauskaa! Kunnon suomiyhteisö meillä täälä! Mutta samalla ollaan valitettavasti menetetty meidän salakieli. Justiin tossa rannalla nähtiin joku iskä kolmen lapsen kanssa, ja siinä kehuttiin, että ompas ilonen iskä. No sehän oli suomalainen. Pitää näköjään vähän alkaa varoa, että mitä sitä huutelee ääneen näin yleisten lomasesonkien aikana!

/ / / From the beach, we went straight to the waterfall in Yandina. With two Finnish guys of course. We went the same school with Aku and Joona, and they are now here at Sunny Coast. Funny, proper Finnish community we have here. At the same time, we have lost our secret language. One day at the beach, we saw a father with three kids. We were just talking with Hennu and Jonna: ”That is one happy dad.. and the kids too.” Yeah of course he was Finnish. Have to be more careful what were are talking in Finnish now!

DSC01825DSC01785-001DSC01796-001DSC01757

Previous Post Next Post

You Might Also Like