Suomen suurin matkablogiyhteisö

Chasing waterfalls

Hyvää lauantaita kaverit!

Me asutaan tällä hetkellä Maroochydoressa, Sunshine Coastilla ja parasta täälä on ehdottomasti lähellä oleva meri ja rannat, sekä älyttömän kaunis luonto. Erityisesti sademetsät ja lukuisat lähistöltä löytyvät vesiputoukset on lähellä sydäntä! Me käytiin viime torstaina Yandinan lähellä sijaitsevalla vesiputouksella. Kyseiselle putoukselle pitää kävellä aika pitkään pientä metsäpolkua ja sen jälkeen täytyy oikaista metsän läpi. Sinne on siis suhteellisen mahdoton löytää, mikäli ei tiedä paikasta. Mutta se takaa myös sen, että täälä harvemmin tapaa muita ihmisiä. Näin Australian kesällä ja koululaisten lomien aikaan, kaikki suositummat vesiputoukset ja uimapaikat on ihan tupaten täynnä ihmisiä. Suosittelen siis kysymään paikallisilta vinkkejä ”salaisille vesiputouksille”. Jokainen Sunny Coastin lokaali tuntuu aina tietävän vähintään yhden salaisen vesiputouksen!

/ / / Happy Saturday everyone!

We are currently living in Maroochydore, Sunshine Coast. The best thing here is definitely the ocean and the beaches nearby, plus all the beautiful rainforests and waterfalls. Last Thursday we went to one of them, located near Yandina. To get to this waterfall, you have to walk little path for a while, and then go through the forest. It is quite impossible to find this place, unless you know where it is. But it also guarantees that you are usually there just by yourself! When it’s summer time and school holidays, all the popular waterfalls and swimming places are packed with people. So I recommend you to ask from locals if they know any ”secret spots”! It seems that every local at Sunny Coast knows at least one secret waterfall.

DSC01484DSC01462DSC01474-001DSC01461DSC01457DSC01494

Previous Post Next Post

You Might Also Like