Suomen suurin matkablogiyhteisö

Video: Woodford Folk Festival 2015

Moi moii!

Mä heräsin tänään hyvissä ajoin, ja tein pitkästä aikaa kunnon joogailut aamuauringossa. Ja lupasin itselleni, että nyt tästä tulee taas jokapäiväinen tapa! Edes muutamat avaavat venytykset ja päivä alkaa niin paljon paremmin, ja koko loppupäivän on hyvä fiilis kropassa.

Anyway, postauksen aiheeseen! Juhlittiin vaihtuvaa vuotta Woodford Folk -festareilla. Festareiden ohjelma oli niin täynnä kaikkea, että mulle iski jopa pieni paniikki aluksi: miten ehdin nähdä kaiken mitä haluan? Lukuisten pikkuputiikkien ja ruokakojujen lisäksi löytyi tietenkin musiikkia laidasta laitaan, tanssia ja mahdollisuuksia opetella erilaisia tanssityylejä, sielä täälä tapahtuvia esityksiä nuorallakävelystä vartalomaalauksiin, joogaa ja akrojoogaa, taidetta ja workshoppeja, sirkusta, you name it – they have it. No kyllä päivässäkin ehti paljon näkemään!

Tässä siis pieni videokoosta festareilta! Kertokaa mitä tykkäätte! (:

/ / / Hi guys!

I woke up early today, and did some yoga in the morning sun. And after that I promised for myself to make this a habit again! At least couple of stretches and day starts much better, and feels so much better in the body for the rest of the day.

Anyway, to the post! We were celebrating our New Years Eve at Woodford Folk Festival. The program was so full of everything, that I nearly panicked a bit: how do I have time to see everything I want to see in one day? Multiple little shops and food stalls, huge variety of artists, dancing and possibility to learn different dance styles, so many shows everywhere from slacklining to bodypainting, yoga and acroyoga, circus arts, arts and workshops, you name it – they have it! Well, you could actually see quite a lot in one day.

Here is a video clip I put together. Hope it can transfer some of the moments and feelings, hope you like it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like