Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mount Coolum & Fisherman’s Market

Moikka kaikki!

Oli sen verran kiireiset pari päivää, että en kyllä ehtinyt läppärin ääreen ollenkaan! Me tultiin just Brisbanesta, käytiin heittämässä Jonna lentokentälle, eikä taaskaan kyyneliltä säästytty. Ja myös mun toinen hyvä ystävä Majo lähti takaisin kotiin. Matkustamisen huono puoli on todellakin hyvästit ja ikävä. Aina on ikävä jonnekkin päin maailmaa ja aina joutuu sanoa hyvästit, tietämättä koska näkee uudelleen. Mutta silti, ilman matkustamista, mulla ei olisi näin suurta ystäväjoukkoa ympäri maailmaa. Oon kiitollinen jokaisesta joka mun tielle on osunut, lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa! (:

/ / / Hi everyone!

I’ve had extremely busy few days, I haven’t had any time to sit with my laptop haha! We just arrived home from Brisbane, we drove Jonna to airport, and yeah, there was lot of crying again. Also my good friend Majo left home to Mexico too. This is definitely the sad side of traveling. You’re always missing someone or somewhere, and you have to say too many goodbyes without knowing when you see again or if you even see again. But still, without traveling, I wouldn’t have this huge group of awesome friends from all around the world. I’m grateful for every person that crossed my path, for shorter or longer period. (:

DSC00578DSC00586DSC00615DSC00600^^This puppy was so fluffy, that I nearly died!! 

DSC00592Ja suunnitelmat on muuten taas vähä muuttunut haha (ylläri)! Meidän oli tarkoitus lähteä ajamaan alas Melbourneen nyt. Mun pankkitili oli kuitenkin sitä mieltä, että se ei ehkä ihan nyt olis hyvä idea. Ja samoihin aikoihin näin todella mielenkiintoisen ilmoituksen pian avattavasta parturi-kampaamosta Mooloolabassa. Lähetin hakemuksen, kävin haastattelussa ja sain työpaikan, jeee! Ja muutan myös parin viikon päästä Mooloolabaan. Mun kaveri on lähdössä kuukaudeksi Etelä-Amerikkaan, joten valloitan sen huoneen siksi aikaa. Oon ollut niin paljon liikkeellä tän viimeisen reilu vuoden ajan, että oon rehellisesti sanottuna kaivannut pientä rutiinia elämään. Tarkoituksena on säästää ahkerasti rahaa, koska mulla on suurempia reissusuunnitelmia tulevaisuudelle..

Tässä kuitenkin muutama julkaisemattomaksi jäänyt kuva Fisherman’s -markkinoilta (tästä lisää myöhemmin) ja joulupäivältä, kun käytiin kiipeämässä tässä lähellä sijaitsevalle nyppylälle, Mount Coolumille!

/ / / And my plans has changed once again haha (surprise surprise)! We were supposed to start driving down to Melbourne. But my bank account says no. And at the same time, I saw interesting ad about salon opening soon in Mooloolaba. I send my resume, went to an interview and got a job, yeww! And I’m also moving to Mooloolaba soon. My friend is going traveling to South America for one month, so I’m taking over his room for that time. I’ve been moving around so much for the past one year, so I’ve honestly missed some sort of routine in my life. I’m planning to save up a lot of money, since I have bigger traveling plans for my future..

Anyway, here is few unpublished photos from Fisherman’s Market (more from this later) and from Christmas Day, when we hiked up to Mount Coolum.

DSC00667DSC00652DSC00685^^Christmas Tree at Mount Coolum!

DSC00681DSC00710DSC00665

Previous Post Next Post

You Might Also Like