Suomen suurin matkablogiyhteisö

Past days at Sunny Coast

Moikka moi!

Herättiin tänään kivaan rankkasateeseen. Saatiin kaikki kolme joululahjaksi kahden tunnin wakeboarding -sessio, ja oltiinkin jo tänään menossa sinne. Päätettiin kuitenkin siirtää se huomiselle ton sään takia, toivottavasti huomenna paistaa aurinko! Ollaan ehditty tekemään kaikennäköistä tässä viime päivinä. Viime lauantaina käytiin uimassa Kondalilla Falls -vesiputouksilla, pidettiin BBQ -pileet Mooloolabassa sunnuntaina ja käytiin extempore katsomassa Point Break -leffa. Eilinen päivä hengailtiin Noosassa ja nähtiin meidän kavereita mustikkafarmilta.

/ / / Hi mates!

We woke up today to extremely rainy weather, and it hasn’t stopped since morning. At Christmas, we all got two hours gift card for wakeboarding at Bli Bli Water Park. We were thinking of going there today, but decided to move it for tomorrow, hopefully it’s not as rainy weather. We have done lots of stuff past days. We went for a swim to Kondalilla Falls, we organised a little BBQ -party in Mooloolaba and went to see the movie Point Break. Yesterday

DSC01298DSC01358DSC01325Kondalilla Falls -putoukset sijaitsee suurinpiirtein 40 minuutin ajomatkan päässä Maroochydoresta. Käytiin täälä viimeksi Hennun kanssa joskus Australian talvella, ja sielä oli meidän lisäksi alle 10 ihmistä. Reitti putouksille oli silloin suljettu, vaarallisten, putoavien kivien vuoksi. Reitti putouksille oli edelleen suljettu, joten jatkettiin matkaa luonnonaltaille. Sielä olikin meidän lisäksi muutama muukin. Koulujen kesälomat ja oltiin sielä vielä lauantaipäivänä. No ei siinä, sopu sijaa antaa!

/ / / Kondalilla Falls are located around 40 minutes drive from Maroochydore. We went there last time in winter time, and there was literally ten other people with us. Track to the falls was closed, because of the falling rocks. It was still closed, so we continued to the rock pools. Well there was couple of others having a swim. School holidays and we were there on the weekend. It’s okey, nice to have some company haha!

DSC01362DSC01374DSC01372DSC01368DSC01380Sunnuntaina pidettiin BBQ -pileet Mooloolabassa. Hennu teki kasvispiirakkaa, ja grillattiin kanaa ja kasviksia. Mä halusin leipoa. Mä leivon ehkä kerran vuodessa, ja sen kerran kun leivon jotain, muistankin miksen ikänä leivo mitään. Yritin tehdä vadelma-mutakakkua. Pohjaan piti tulla levy tummaa suklaata, kuorrutukseen levy maitosuklaata. Laitoin ne väärinpäin. Pistin liikaa vadelmia kakkuun, ja se ei meinannut paistua. Kuorrutetta tehdessä poltin suklaan pohjaan ja yrittäessäni pelastaa sitä kermalla, kaadoin kerman lattialle ja mun jalan päälle. Ihmiset kuitenkin söi mun kakun, ja tiettävästi kukaan ei sairastunut. BBQ -pileistä päätettiin lähteä extemporeena leffaan, ja Point Break oli kyllä todellakin katsomisen arvoinen! Hyvännäköiset näyttelijät ja jännittävät, hyvin toteutetut extreme -kohtaukset yhdessä leffassa, mitäs muuta sitä hyvään leffaan vaaditaan.

/ / / On Sunday we were organising a little BBQ -party in Mooloolaba. Hennu was making some spinach-feta-pie and I wanted to bake. I bake maybe once in a year, and when I bake, I remember why I don’t bake. I was trying to make raspberry-mudcake. I was supposed to use one block of dark chocolate for the cake and one block of milk chocolate or the icing. I was doing that wrong way. I was putting too many raspberries, so cake nearly didn’t bake. When I was making the icing, I burned the chocolate and when I was trying to save it with cream, I dropped the cream to the floor and on my feet. In the end, it turned out to be some sort of cake and people ate it. I don’t think anyone got sick. From the BBQ we decided to go watch the new movie, Point Break. It was definitely worth of watching!

DSC01383DSC01429DSC01423DSC01407DSC01426DSC01403

Previous Post Next Post

You Might Also Like