Suomen suurin matkablogiyhteisö

Where to eat in Coolangatta? – Burger Lounge

Helouu!

Me pysähdyttiin lounaalla Coolangattalla matkalla Byron Baylta kotiin. Ajateltiin taas testata joku Lonely Planetista löytyvä paikka ja otettiin kohteeksi Kirrasta löytyvä Burger Lounge. Paikka olikin kivasti rannan välittömässä läheisyydessä, ja ilmeisesti aika suosittu. Päivä oli nimittäin ihan arkipäivä, ja silti lähes kaikki meidän vieressä olevat pöydät oli varattu. Me otettiin Hennun kanssa vegeburgerit, joita löytyi muuten kolmea eri vaihtoehtoa! Yleensä vegeburgereita on vain yksi vaihtoehto. Jonna valitsi kana-ananas-burgerin. Burgereista oli kahta eri kokoa, me valittiin minit, jotka oli noin 7-10 dollaria. Isommat oli suurinpiirtein 12-15 dollarin luokkaa. Hampparit oli hyviä ja hintakaan ei ollut paha, suosittelen!

Tässä muutamat kuvat meidän minivisiitiltä Coolangattalla!

/ / / Hi guys!

On the way home from Byron, we had quick lunch stop in Coolangatta. We were thinking of choosing another restaurant from Lonely Planet, and we chose Burger Lounge, located in Kirra. It was pretty much on the beach, and apparently quite popular. It was not a weekend, and still almost all the tables were either taken or reserved. Me and Hennu took vegeburgers and Jonna had a chicken-pineapple-burger. There was three different versions of vegetarian burgers, points from that! You could also choose either small or big burger, we took small ones which were costing around 7-10 dollars. Big ones were somewhere between 12-15.  Burgers were awesome and the price wasn’t too bad either, recommended!

Here is few photos from our mini-visit to Coolangatta!

DSC01058-001DSC01101-001DSC01050DSC01056-001DSC01064DSC01072-001DSC01066DSC01080-001

DSC01094-001DSC01075-001

Previous Post Next Post

You Might Also Like