Suomen suurin matkablogiyhteisö

Questions and Answers

Moi kaikki!

Bongasin yhdestä blogista tälläisen kyselyn vuodesta 2015. Muistan kun teininä näitä jaettiin Facebookissa ja täytettiin innolla haha! Tässä siis yksi ihan tänne blogiin asti, nää kysymykset oli muuten yllättävän vaikeita. Kuvituksena lisää kuvia Woodfordin festareilta!

/ / / Hi everyone!

I found this questionnaire from one other blog. I remember when we shared these in Facebook as a teenager haha! Here is one for you guys, and some more photos from Woodford! It was actually surprisingly difficult to answer these questions. 

DSC01106DSC01114DSC01188Kuvaile vuottasi kolmella sanalla. – Describe your year with three words.

Kasvattava, yllättävä ja seikkailuntäyteinen. / / / Enlightening, surprising and adventurous.

Paras ostos? – Best purchase?

GoPro!

Mitkä biisit tulevat muistuttamaan vuodesta 2015? – Which songs will remind you from the year 2015?

Eikä näitä on niin monia, mä kyllästyn nopeasti! En osaa valita yksittäistä biisiä, joten valitsen artisteja; Ben Howardin, Benjamin Francis Leftwichin, Rufuksen ja Florencen and The Machinen biisit. / / / Oh no, it’s so hard to choose haha! I get bored so easily with songs, so it’s easier to mention some artists. I would say songs from Ben Howard, Benjamin Francis Leftwich, Rufus and Florence and The Machine.

DSC01124DSC01222DSC01258Kenen kanssa olet viettänyt eniten aikaa? – Who have you spend most time with?

Tää on helppo, Hennu haha! Ollaan varmaan tän viimeisen reilu vuoden aikana oltu yhteensä muutama viikko erossa. Ja kun ollaan oltu erossa niin hirveät tekstailut joka päivä haha, siamialaiset kaksoset! / / / This is too easy, Hennu haha! I think for the past year, we’ve been separated total for few weeks. And when we were separated, we were texting or talking almost every day haha, twins!

Mikä oli huonointa tässä vuodessa? – What was the worst part of this year?

Läheisen ihmisen menettäminen. – Loosing a very close family member.

Entä parasta? – What was the best part?

Matkustelu ympäri Australiaa parhaan kaverin kanssa, uusien ihmisten tapaaminen ja uudet kokemukset. Uudet harrastukset, oon ihan rakastunut akrojoogailuun ja surffaukseen! / / / Travelling around Australia with my best friend, meeting new people and all the new experiences. New hobbies, I lost my heart to acroyoga and surfing!

DSC01273DSC01205DSC01201DSC01253Tutustuitko uusiin ihmisiin? – Did you got some new friends?

Kyllä! / / / Yes!

Teitkö jotain vuonna 2015, jota et ollut vielä ennen tehnyt? – Did you do something in 2015, that you haven’t done before?

Kyllä todellakin. Surffaaminen ja akrojooga tulikin jo mainittua. Oon myös tietoisesti yrittänyt päästä yli mun peloista. En oo koskaan tykännyt korkeista paikoista enkä tummasta vedestä. Oon siis mm. kiipeillyt vuorille ja kokeillut muutaman kerran kalliokiipeilyä, ja voin sanoa että korkeanpaikankammo on huomattavasti pienentynyt. ”Tumman veden kammoa” ei kyllä enään ole ollenkaan haha! Success! / / / Yeah definitely! I already mentioned surfing and acroyoga. I’ve also wanted to try overcome any fears that I have. I’ve always been scared of heights and I have disliked dark water. Well I’ve been climbing to mountains, and tried rock climbing few times, my fear of heights is definitely much smaller. Fear of dark water I don’t have anymore, yeeww haha!

Teitkö jotain, mistä tulit erityisen onnelliseksi? – Did you do something that made you extremely happy?

On todella vaikea mainita mitään yhtä asiaa. Ensimmäisenä mieleen tuli, kun olin Suomessa kolme viikkoa kesällä. Vaikka kyseessä oli surun värittämä aika, oli ihanaa nähdä perhe ja sukulaiset. Ajatus siitä miten perhe on ja pysyy sun vierellä, tapahtui elämässä mitä vaan, tekee mut todella onnelliseksi. Matkustaessa oppii arvostamaan niitä asioita, mitä normaalisti pitää itsestäänselvyytenä. / / / It is so hard to mention one thing. But one thing comes to my mind. I spend three weeks in Finland in July. Even thought it was very sad times for my family, I was so happy to see everyone. Just a thought of that your family will always have your back no matter what, that makes me extremely happy. When you’re travelling, you always learn to appreciate the things you might take for granted. 

DSC01150DSC01125DSC01130DSC01265Ketä kaipasit? – Who were you missing?

Perhettä ja kavereita Suomessa. / / / My family and friends in Finland.

Oletko seurustellut vuonna 2015? – Have you been in relationship in 2015?

Kyllä, mutta sinkkuna uuteen vuoteen jebouuu! / / / Yes, but starting the year as an awesome single haha, yeww!

Mitä toivot tehneesi enemmän? – What do you wish you would have done more?

Hmm vaikea kysymys! Ehkä haluaisin pitää terveellisempää rytmiä urheilussa ja ruokavaliossa. Tänne Australiaan muuttaessa mun hyvät terveelliset rutiinit katosi tuhkana tuuleen, ja siitähän seurasi pitkä kipeilyjaksokin. Nyt oon saanut vähän rytmiä takaisin, mutta se on vaikeaa kun muuten ei oikeastaan omaa mitään tarkkoja rutiineja! / / / Difficult questions! Maybe I would like to keep more routine in my sports and eating. When I moved to Australia, my healthy lifestyle -routines vanished, and I was also more or less sick for many months. Now I have gotten my rythm back a bit, but it is difficult when you move around a lot!

DSC01234DSC01198DSC01166DSC01203Kadutko jotain vuodessa 2015? – Do you regret something in 2015?

Katuminen on ehkä huono sanavalinta, kaikesta oppii ja kasvaa. / / / I don’t like the word regret, even bad things and happenings can teach you something.

Mikä on ehdottomasti uskomattomin muisto vuodelta 2015? – What is the most amazing memory from 2015?

Ensimmäisenä tulee mieleen meidän viiden päivän telttailureissu Fraser Islandille, se oli ihan uskomatonta! Ja myös tää, että mun hyvä ystäväiseni Jonna on Australiassa, ja ollaan saatu tehdä kaikkea kivaa yhdessä! <3 / / / First thing that comes to my mind is our five days camping trip to Fraser Island, it was definitely unforgettable! And also this that my very good friend Jonna is here in Australia at the moment, and we have done so much fun stuff together. <3

Aiotko tehdä jotain erilailla vuonna 2016? – What are you going to do differently in 2016?

Hmm, ehkä jotain ihmissuhdeasioita osaa käsitellä eri tavalla tämän vuoden jälkeen. / / / Maybe I will deal some things with relationships differently.

Uskotko, että vuodesta 2016 tulee yhtä hyvä? – Do you believe that year 2016 is going to be as good as 2015?

Uskon, että siitä tulee vielä parempi! / / / I believe it’s going to be even better than 2015!

DSC01138DSC01141DSC01231DSC01195DSC01177DSC01283DSC01285

Previous Post Next Post

You Might Also Like