Suomen suurin matkablogiyhteisö

Woodford Folk Festival 2015

WELCOME 2016!

Moi kaikki!

Tänään ollaan kotiuduttu Woodford Folk -festareilta, ja täälä pihasohvilla makaa kolme aika väsynyttä likkaa. Lähdettiin eilen aikaisin aamulla kohti Woodfordia, mikä sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Maroochydoresta. Päivä kierreltiin ympäri festareita tutkien kojuja, kuunnelle musiikkia, katsellen eri näytöksiä ja maistellen valtaisaa ruokatarjontaa. Nähtävää oli todellakin laidasta laitaan. Mulla vierähti myös pari kolme tuntia akrojoogan parissa, oli kiva tavata akrotyyppejä eri puolilta Australiaa ja maapalloa.

Yksi mieleenpainuvimmista hetkistä oli tämän vuoden ensimmäisen auringonnousun katseleminen Woodfordian kukkulalta munkkien rukouslaulujen säestämänä. Tämän taianomaisen hetken sain jakaa satojen muiden kanssa, uskomattoman hieno kokemus.

/ / / Three exhausted girls are back home after an amazing Woodford Folk Festival. Yesterday we drove to Woodford early in the morning, it’s about one hours drive from Maroochydore. We spend the day walking around, exploring all the little shops, listening music, watching all the shows and tasting different type of foods and sweet things. I also spend 3 hours with acroyoga, it was amazing to meet all these lovely acro monkeys from all around Australia and world. 

One of the most memorable Woodford moments was definitely watching the first sunbeams reach the hill of Woodfordia, listening the monks singing and chanting. We shared this sunrise with the hundred others, truly a magical moment.

DSC01121DSC01117DSC01123DSC01187DSC01160DSC01223DSC01278DSC01209DSC01190DSC01287^^First sun rays of 2016.

DSC01289

Previous Post Next Post

You Might Also Like