Suomen suurin matkablogiyhteisö

Happy NYE 2016!

Hyvää Uutta Vuotta 2016 kaikille ihanille ihmisille mitä tämä maapallo päällään kantaa! / / / Happy New Year 2016 to all the lovely people in this beautiful world!

Tällä hetkellä oon riehumassa Woodfordissa festareilla, mutta tässä teille ajastettuna pieni katsaus mun fiiliksiin vuodesta 2015. Kirjoitin lokakuussa tiivistelmän mun ensimmäisestä vuoden Australiassa, ja kyseisen postauksen löydät täältä!

/ / / At the moment I will be dancing at the Woodford Folk Festival, but here is a little timed post for you guys. Last October I wrote about my first year in Australia, you can find that post from here!

DSC09115Tää vuosi on ollut aikamoista vuoristorataa niin fyysisesti kuin henkisesti. Oon kasvanut ihmisenä paljon. Tänä vuonna oon kokenut paljon suuria onnellisuuden tunteita, mutta myös todella surullisia hetkiä ja isoja menetyksiä. Oon tietoisesti jättänyt paljon tätä puolta blogin ulkopuolelle, sillä mulle tää on rakas harrastus, jonne saan jakaa mun ilonaiheet, positiiviset fiilikset ja hetket. Haluan pitää tän mun onnellisuuden pyhättönä. Isot menetykset saa sut näkemään asiat uusin silmin, arvostamaan niitä elämän osa-alueita millä oikeasti on väliä. Perhe, ystävät, kaikki ne ihmiset, joista välität ja jotka välittävät susta. Kukaan ei täältä saa mukaan hautaansa rahaa ja rikkauksia. Ainut oikea rikkaus mitä sulla tässä elämässä tulee olemaan on elämänkokemus, muistot, miten elit sun elämän ja kohtelit muita.

/ / / This year has been a major roller coaster, both physically and mentally. I’ve been growing and changing as a person. I’ve had big moments of happiness, but I also lost big part of my heart and I’ve experienced the kind of sadness, I didn’t knew exists. Big losts in life makes you appreciate the things that actually are valuable. Family, friends, all the people you care and who care about you. You can’t take your money and belongings with you when you die. Then only richness you will have in the end is your life experience, your memories, how you lived your life and treated others. 

DSC09087DSC07676DSC08865DSC01690Haluan ja toivon mun blogillani edes jollain tapaa inspiroivani muita ihmisiä toteuttamaan omia unelmiaan, niinkuin mä oon tänä vuonna todellakin tehnyt. Haluan inspiroida muita kokeilemaan rajojaan, menemään rohkeasti mukaan uusiin juttuihin ja matkustamaan uusiin paikkoihin. Eikä sen uuden paikan tarvi olla edes toisella puolella palloa, et varmasti ole käynyt vielä omassa kotimaassasi kaikkialla? Onko sulla joku juttu, mitä olet aina halunnut kokeilla? Ihailetko salaa jotain harrastusta, mutta ajattelet, en mä kuitenkaan siihen pysty? Onko joku paikka, minne olet aina halunnut mennä, mutta mietit: ehkä ens vuonna. Tai sitä seuraavana. No miksei tänä vuonna?

/ / / I wish and hope I could somehow, through my blog, inspire others to fulfill their dreams, because that’s what I have for sure done this year. I wan’t to inspire others to go beyond their fears and doubts, try new things and travel to new places. Those new places and things doesn’t even have to be on the other side of the world. You haven’t for sure seen and done everything in your home country, have you? Do you have something you have always wanted to try? Are you secretly admiring someone’s hobby, wishing you could do it, but feeling you can’t? Is there a place in this world, you have always wanted to go, but you keep saying: maybe next year? Or year after that. Why not this year? 

DSC04378DSC07974DSC03167DSC08455Mun uudenvuoden lupaukset vuodelle 2015 0li olla stressaamatta liikaa ja elää hetkessä. Lupasin muistaa tehdä toisille niinkuin haluaisin itselleni tehtävän. Lupasin antaa aikaa ja huomiota erityisesti niille ketkä sen ansaitsee, unohtamatta ihmisiä kotosuomessa. Lupasin ottaa oppia omista virheistäni ja muistaa antaa anteeksi. Halusin kehittää itseäni. Halusin nähdä ja kokea mahdollisimman paljon Australiassa ja ottaa kaiken ilon irti vuodesta täälä. En itseasiassa muistanut näitä lupauksia, mutta skrollasin läpi vanhoja postausia ja sieltähän se pompahti vastaan. Mielestäni oon aika hyvin toteuttanut tai lähtenyt toteuttamaan näitä lupauksia. *taputus olkapäälle*

/ / / My new years resolutions for 2015 was to not stress too much and to live in the moment. I promised to do others like I want them to do for me. I promised to remember to give my time to those who deserve it and not to forget close ones in Finland. I promised to learn from my mistakes and remember to forgive. I wanted to develop myself. I wanted to see and experience as much as possible and take everything I can get from my year in Australia. I didn’t even remember these resolutions, but I accidentally found them when I was scrolling through the old posts. I feel that I have been following these quite well actually, but some of these are part of life-long process. But anyway, I’m giving myself a tap on the shoulder.

DSC03125DSC07476DSC09828DSC06876Mites sitten mun uudenvuoden lupaukset vuodelle 2016? Nyt ei ainakaan heti tule mieleen mitään erityistä. Sanotaanko vaikka, haluan jatkaa samaa vauhtia kehittymistä, kaikilla elämän osa-alueilla.

/ / / How about my New Year’s resolutions for 2016. I can’t think anything special now, so I’m just saying: I want to keep progressing, in the all aspects of life.

DSC09684DSC07297DSC04877DSC07096

Previous Post Next Post

You Might Also Like