Suomen suurin matkablogiyhteisö

Video: Fraser Island – Part 4

Helouuu kaikki!

Käytin automatkan Byronille hyödyksi ja pistin kasaan neljännen osan Fraser Islandin telttailureissusta. Tästä videosta huokuu meidän porukan yhteishenki ja tietysti taustalla kauniin saaren uskomattomat maisemat. Niinkuin jo aiemmin kerroinkin, Lake McKenzie oli ehdottomasti yksi saaren upeimpia kohteita. Valkoista hiekkaa, vehreää luontoa ja turkoosia vettä. Tsekatkaa video, ja kertokaa ihmeessä mielipiteitä! (:

/ / / Hi everyone!

On the way to Byron I used my time well, and put together a fourth video of our Fraser Island -camping trip. I love this video, you can almost sense our group spirit through it and of course, also see the beautiful views of this magical island. Like I told you before, Lake McKenzie was definitely one of the most amazing spots at Fraser. White sand, green nature and turquoise water. Watch the video, and tell me what you think! (:

Previous Post Next Post

You Might Also Like