Suomen suurin matkablogiyhteisö

Acro monkeys in Byron Bay

Moi kaikki!

Me istutaan täälä Aquarius -hostellin kahvilassa ja kohta lähdetään ajamaan kohti Gold Coastia, ja sieltä takaisin Sunshine Coastille lataamaan akkuja uuttavuotta varten! Meidän piti lähteä Byronilta jo eilen, mutta päädyttiinkin jäämään vielä yhdeksi yöksi. Vietettiin päivä rannalla ja toteutettiin myös pieni spontaani akrojooga -esitys yhtä synttärisankaria varten! Illalla mentiin vielä Arts Factoryn kuuluisaan maanantain reggae-iltaan. Arts Factory on vähän keskustan ulkopuolella sijaitseva backpacker -hostelli. Kuunneltiin artisteja ja chillailtiin sielä pari tuntia. Kotiin lähtiessä oltiinkin saatu kiva pikavoitto vaihteeksi, yksi asia mistä Byron on myös kuuluisa. Olis sen sata dollariakin voinut taas paremmin käyttää! No eipä sille mitään voi.

Tässä parit kuvat meidän akrojoogailuista! Huomatkaa erityisesti yleensä ihastusta herättävä ”I love you Jack” -moovi.

/ / / Hi guys!

We are just having coffee at Aquarius Cafe and soon we will be heading towards Gold Coast, and then back to Sunshine Coast! I really need to get some rest before NYE haha. We were actually supposed to leave Byron yesterday, but ended up staying one more night. We spend the day at the beach and did a little spontaneous acroyoga -show for one guys birthday haha! At the night we went to the famous reggae night of Arts Factory -hostel. We were chillin there for couple of hours, listening some real good music. When we were heading home, we noticed one thing Byron is also famous for, a parking ticket. Well, at least we weren’t the only ones, there was a whole line of cars with the same nice surprise. I would have had some better use for that 100 dollars again!

Anywayyy! Here is couple of shots our acroyoga moment at the Main Beach. Please notice the usual favourite of the audience: ”I love you Jack” -move!

DSC00979DSC01026^^Titanic!

DSC00981DSC00998-001DSC00986DSC01032DSC00987DSC01036DSC01010

Previous Post Next Post

You Might Also Like