Suomen suurin matkablogiyhteisö

Byron Bay Getaway

Helouuu!

Me tultiin eilen Byron Baylle pienelle viikonloppulomalle. Eilen oli kuuma ja aurinkoinen päivä, kierreltiin ympäri Byronia ja käytiin uimassa Wategos -biitsillä. Tänään herättiin sateiseen säähän, ja kuulemma ukkosmyrsky on tuloillaan. Ei siis biitsipäivää tiedossa tänään. Ajateltiin, että voitais käydä ehkä jossain vesiputouksella, markkinoilla, tms. Kyllä sitä aina kaikkea kivaa keksii sadepäivillekkin! (:

Tässä muutamat satunnaiset kuvat Byronilta!

/ / / Hi guys!

We came to Byron Bay yesterday for a little weekend getaway. It was hot and sunny weather yesterday, we were walking around in Byron and went for a swim to Wategos Beach. Today we woke up to a rainy sky, and it’s apparently going to be a thunderstorm later on. So unfortunately no beach day today! Instead we were thinking of going to a waterfall, markets, or something like that. You always find other fun things to do on rainy days! (:

Here is few random shots from Byron!

DSC00762DSC00813DSC00843DSC00866DSC00797DSC00834DSC00783

Previous Post Next Post

You Might Also Like