Suomen suurin matkablogiyhteisö

Merry Xmas!

Merry Christmas everyone, may it be full of happiness and joy!

Täälä Australiassa juhlitaan joulua tänään, joten iloista joulua hieman myöhässä kaikille sielä Suomen kamaralla! Me syötiin täälä eilen älyttömän hyvä päivällinen ja suklaata naposteltiin enemmän kuin laki sallii. Olin myös ollut vissiin kiltti, kun sain niin kivoja lahjojakin! Tänään meillä oli yhteinen aamupala, kinkkua, kananmunia, paistettua tomaattia ja mikä parasta, suomalaista kahvia eli perinteistä Juhla Mokkaa, ai että!

Nyt ajateltiin lähteä pienelle jouluvaelluksella Mount Coolumille ja surffaukselle Point Arkwrightiin. Ihanaa joulua kaikille, syökää paljon suklaata ja kinkkua, ja nauttikaa läheistenne seurasta!

/ / / We are celebrating Christmas today here in Australia, so these wished comes little late for Finland. Yesterday we had lovely dinner, and ate way too much chocolate. I think I had been nice last year, since I got so many amazing gifts too! Today we ate Christmas breakfast together, ham, fried eggs, tomatoes and the best part, Finnish coffee!

Now we thought we are gonna go for a little hike to Mount Coolum and for swim/surf to Point Arkwright. Merry Christmas everyone, eat a lot of food and chocolate, enjoy the company of your loved ones!

DSC00633DSC00634DSC00641DSC00645DSC00647^^My favourite gift! Perfect for a person, who loves writing!

DSC00632

Previous Post Next Post

You Might Also Like