Suomen suurin matkablogiyhteisö

Life is better upside down.

Moro morooo!

Me oltiin tossa yks yö Brisbanessa, ja oltiin sopivasti tänään aamulla takaisin Maroochydoressa 10 minuuttia ennen mun töiden alkua. Joo ei me mitään viime minuuteille yleensä vedetä. Syy miksi oltiin Brisbanessa oli se, että mun hyvä piisamiystäväni Jonna saapui Australiaan jeee! En malta odottaa meidän seuraavien viikkojen yhteisiä seikkailuja, tiedossa on ainakin reissu meidän entiseen kotikylään Byron Baylle ja Woodford -festarit uutenavuotena. Muut suunnitelmat on vielä vähän auki!

Mulla on vielä kuitenkin muutama päivä töitä ennen mun loman alkua, joten en oo paljon ehtinyt tässä lähipäivinä blogia päivittelemään. Kuvamateriaalia ja videoita kertyy, mutta aikaa on sitäkin vähemmän niillä jotain tehdä haha! Tässä kuitenkin muutamat kuvat ihan sairaan hauskalta akrojamilta viime sunnuntailta. Muutama tunti treenailtiin putkeen sitä ja tätä, ja kerrankin muistin jopa vähän kuvailla!

/ / / Hellooo everyone!

We just spend one day in Brisbane, and arrived back to Maroochydore this morning, 10 minutes before my work started. Not at all last minute no. And reason why we were in Brisbane was this: my lovely friend Jonna arrived to Australia! Yewww, I can’t wait all the adventures we are going to have together next weeks. We are at least going to visit Byron Bay and then we have Woodford festival -tickets for New Years Eve. Other plans are still bit open.

I still have couple of days work left before holidays, so I have barely had any time for blog past days. I’m just taking more and more photos and videos, but I have less and less time to do anything with them. But lets start somewhere, here is few shots from extremely fun acro jam we had last Sunday! For once I remembered to take few photos too.

DSC00421DSC00420DSC00564DSC00463DSC00440DSC00507DSC00448-001DSC00464

DSC00453DSC00443-001DSC00460DSC00498-001

Previous Post Next Post

You Might Also Like