Suomen suurin matkablogiyhteisö

#MyBikini

Moi kaikki!

Huomenna on jo perjantai jebouu! Joo en muistanukkaa miten nopeasti nää viikot menee kun käy töissä. Hups vaan niin yks viikko taas menny. No saan ainakin rahaa kasaan, sillä viikonloppuna ajattelin käydä bookkaamassa jotain, mistä oon haaveillut jo todella todella kauan aikaa. Nimittäin sukelluskurssin! Mä rakastan merta, rantoja, snorklailua, surffaamista, oon siis todellinen merenelävä. Haluan siis päästä nauttimaan vedenalaisesta elämästä vielä pintaa syvemmin hehe. Pintaa syvemmin, tajusittekste hehe.

Tässä muutamia kuvia yhdeltä kivalta vapaapäivältä, kun oli aikaa juoda kahvit rannalla kaikessa rauhassa. Olisi ollut aikaa pienelle surffillekkin, mutta aallot eivät valitettavasti olleet sitä luokkaa. Päällä kuitenkin mun tän hetken lemppari -surffibikinit Rip Curlilta. Ja huomatkaa myös mun uudet, hohtavanvalkoiset Vanssit. Synttärilahja itseltä itselleni.

/ / / Hi everybodyy!

It’s Friday tomorrow, again. I didn’t remember how fast these weeks go, when you’re working. Well at least I will get some money, because on the weekend I will book something that I’ve wanted to do for long time. This is PADI Open Water course! Yewwww, I’m so excited! I love ocean, beaches, snorkeling, surfing, I’m a true Finnish mermaid.

Here is few shots from the other day, when I had day off and I had time to drink the coffee at the beach. Would have had some time for surf too. Unfortunately the waves didn’t co-operate. But I love this bikini from Rip Curl, my current favourite! I love the colour, print and the back details. And of course the fit, since it stays on for sure when doing different type of water activities! Also notice my new, shiny white Vans. Those are a birthday gift from me to myself.

DSC00199DSC00203DSC00178DSC00196DSC00213DSC00171DSC00192-001DSC00254DSC00194DSC00281DSC00209DSC00264

#MyBikini from Helsinki Surf Shop

Previous Post Next Post

You Might Also Like