Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tuesday

Hellou!

Mä täytin eilen 25. Noniin ei mitään ikäkriisejä, mutta kyllä se 30 sieltä tulee hyvää vauhtia! No ei vaiskaa, ihan nuorekkaalta musta vielä tuntuu. Pidin eilen pienet barbeque -synttäripileet Mooloolaban rannalla. Rennolla meiningillä ruokaa, omppusiidereitä, frisbeetä ja lenttistä. Maistoin myös muuten ekaa kertaa kengurua! En osaa kuvailla tätä makua tarkalleen ottaen, mutta oli kyllä ihan hyvää. Maistui ehkä vähän lampaanlihalta. Lisukkeena paljon vihanneksia ja halloumi -juustoa, perfecto! Pojat oli ostanut mulle vielä jälkkäriksi perinteisen mutakakun. Täälä varmaan kaikissa pileissä jossain kohtaa joku kaivaa esille tämän kyseisen Colesin neljän dollarin mutakakun haha! No sekin meni viimestä palaa myöten parempiin suihin.

/ / / Hi guys!

I turned 25 yesterday. I’m not having any age crisis, but 30 is getting closer fast. I’m joking, I feel young and alive hehe! I had a little BBQ -party yesterday in Mooloolaba. Just very laid-back, good food, ciders, frisbee, beach and volleyball. I also tasted kangaroo for the first time! It was quite good, tasted like lamb actually. We also had lot of veggies and my favourite, halloumi cheese, perfect! I also got traditional mudcake from Coles, I think every party I’ve been, someone brings this cake. Well we ate it all too.

DSC00334DSC00335DSC00345DSC00337DSC00348Käytiin aiemmin päivällä myös uimassa Gardners -vesiputouksilla, mitkä sijaitsevat Malenyssa, about 40 minuutin ajomatkan päässä Maroochydoresta. Päivä oli todella kuuma, ja paikka oli ilmeisesti näin koulujen kesälomien kunniaksi, ihan täynnä teinejä. Viimeksi käytiin täälä Hennun kanssa toukokuussa, ja kyseisillä putouksilla taisi olla meidän lisäksi kaksi ihmistä ja koira. No ei siinä, sopu sijaa antaa ja sinne vaan muiden sekaan!

Tässä muutamat sekalaiset kuvat päivältä ja illalta! (:

/ / / Earlier that day we went for a swim to Gardners Falls, which is in Maleny, approx 40 minutes drive from Maroochydore. It was very hot day, and the falls was packed, probably because of the school holidays. Last time I went here, it was in May. That time there was only two people and a dog at the same time. Well, it was cozy anyway!

Here’s couple mixed photos from this day!

DSC00365DSC00361DSC00362DSC00366DSC00371DSC00384DSC00382DSC00390DSC00363DSC00411DSC00393DSC00403

Previous Post Next Post

You Might Also Like