Suomen suurin matkablogiyhteisö

Video: Fraser Island – Part 3

Moi kaikki!

Tää on tälläinen pikapäivitys! Mä sain töitä yhdestä kampaamosta Maroochydoresta, joten oon ollut kiireinen töiden kanssa. Mutta kiva tehdä hiuksihommia pitkästä aikaa! Mulla on vielä vähän Fraser Island -stooreja takataskussa, ja tän videon väsäsin eilen. Tässä videossa seikkaillaan lähinnä Lake Wabbyllä, hiekkasurffailua, voltteja ja muuta yleistä riehumista. Ihan sairaan hauska päivä! Pidemmittä puheitta, tässä siis Fraser Island – Part 3!

/ / / Hi guys!

Hope you had a nice weekend. I got a job from one hair salon in Maroochydore, so I’ve been busy working too. But it’s fun to work with hair stuff again, after sooo long time! I still have a little bit of Fraser Island material, and here comes the third part of the videos. It’s mainly from Lake Wabby, which was freaking awesome! Sandboarding, sandsurfing, throwing a ball, backflips, everything fun and active. But long story short, here comes the video! This song is my current favourite song too, hope you enjoy it. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sonja keskiviikko, joulukuu 16, 2015 at 00:16

    Ihana video! On pitäny aikasemminkin kirjoittaa kommenttia, että tykkään lueskella näit sun juttuja,mut jotenkin oon niin huono kommentoimaan kenenkään blogiin.. Nytkin klikkasin jo sivun pois kunnes päätin palata takaisin ja vihdoin ja viimein kirjoittaa jotain! 😀 Mutta joo, hyvää joulun odotusta sinne puolelle maailmaa! 🙂

    • Reply Fiia Emilia torstai, joulukuu 17, 2015 at 20:40

      Ihanaa, että kommentoit! (: Nään kyllä, että kyllä sielä ruudun toisella puolella on ihmisiä, mutta harva kommentoi! Kiitos paljon ja jouluterveiset myös sinne. Täälä auringonpaisteessa on kyllä vähän vaikeampi päästä siihen aitoon joulufiilikseen haha! xx

    Leave a Reply