Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mount Tibrogargan

Moi kaikki!

Kerroinkin tosiaan eilen, että käytiin kiipeämässä Mount Tibrogarganille. Ja kyllä tuntuu vieläkin mukavasti koko kropassa tämä suoritus. Mount Tibrogargan on yksi lukuisista Glass House Mountains -luonnonpuiston vuorista. Se on toiseksi jyrkin heti Mount Coonowrin jälkeen, ja myös tällä hetkellä vuorirykelmästä korkein yleisölle avoin yksilö. Tibrogarganilla on mittaa 364 metriä ja reitti ylös on suhteellisen vaativaa ja jyrkkää, kokemattomalle kiipeilijälle jopa vaarallista. Tiedosta siis oma kuntosi ja kokemuksesi ennen reitille lähtöä. Mulla on todella hyvä peruskunto, vahvat jalat sekä kokemusta kiipeilystä, silti jyrkimmissä kohdissa meinasi kyllä olla luovuttaminen lähellä haha!

Tässä siis muutama otos kyseiseltä kiipeilysessiolta!

/ / / Hi guys!

I told you yesterday, that we went and climbed Mount Tibrogargan. And yes, after two days, I can still feel it in my body. Mount Tibrogargan is one of the many mountains in the Glass House Mountains National Park. It is second steepest right after Mount Coonowrin. It is also quite high, 364 meters and it’s currently the highest accessible one for the public. Hike up to Tibrogargan is challenging hike, and recommended for people with experience from bushwalking and climbing. So be honest to yourself before you do this hike! I have good strength, strong legs and experience from bushwalking and climbing, but still, I was struggling at the steepest parts. Nearly gave up first haha! 

DSC00073DSC00078DSC00109DSC00095DSC00112DSC00104DSC00093

Previous Post Next Post

You Might Also Like