Suomen suurin matkablogiyhteisö

VIDEO: Fraser Island – Part 2

Moi kaikki!

Täälä on aikainen sunnuntaiaamu ja mä suuntaan kohta Doonaan joulumarkkinoille akrojoogailemaan. Joulunodotus, joulukoristeet ja joululaulut ei kyllä tunnu lähellekkään samalta täälä yli 30 asteen helteessä haha! No ehkä tuolta markkinoilta jotain joulumieltä vähän tarttuu. Käytiin muuten eilen kiipeämässä Mount Tibrogargan. En ollut vielä ennen tätä tehnyt, vaikka kyseinen nyppylä sijaitseekin vain reilu puolen tunnin ajomatkan päässä. Ei se ajomatka sinänsä, mutta pienen korkeanpaikankammon omaavana kuuliin lukuisia pelotteluja etukäteen. Tästä lisää myöhemmin. Voin kertoa, että tänään kyllä tuntuu koko kropassa toi suoritus!

Mutta postauksen aiheeseen eli Fraser Islandilta kuvattujen videoiden toiseen osaan! Tällä kertaa seikkaillaan mm. Maheno hylyn jäänteillä, Indian Head -kukkulalla ja Champagne Pools -luonnonaltailla. Ja eihän se videomateriaali tosiaan vieläkään loppunut, joten lisää videoklippejä on tulilla…

/ / / Hi everyone!

Here is early Sunday morning, and I will be heading to Doonaan Christmas Market soon for acro jam. Christmas, decorations and songs don’t really feel the same here in 30 degrees heat though! Maybe I will catch some Christmas spirit from these markets. We were climbing to Mount Tibrogargan yesterday. I haven’t done it before, even thought it’s just little over 30 minutes drive from here. I have a slight fear of heights, and I heard a lot of comments about how scary is it, how high it is and so on. But now I finally did it, it was awesome, but it might take a while that I go back there haha!

But yeah, to the topic. So here is the second part of the videos from Fraser Island. Here we are exploring the Maheno Wreck, Indian Head and Champagne Pools. And yes, I still have a quite a good amount of video material, so more is coming!

Previous Post Next Post

You Might Also Like