Suomen suurin matkablogiyhteisö

Video: Fraser Island – Part 1

Helouuu!

Hei joulukuun eka päivä, mitä ihmettä haha! Näihin Australian vuodenaikoihin ei kyllä oo vieläkään tottunu, ja parhaiten se tulee esiin juurikin joulunodotuksen aikoihin. En oo kovin usein Suomessa esimerkiksi mun synttäreitä viettänyt biitsillä, ne kun on tosiaan parin viikon päästä. No en valita kyllä hehe! Mitäs muuta. Me lähdettiin Hennun kanssa Fraser Islandin jälkeen Mundubbaraan viinirypälefarmille. No ei mulla mitään suuria antipatioita oo (eipä) farmihommia kohtaan, mutta päätin kuitenkin mun rypäleenpoimijan uran ekan päivän jälkeen. Tänään ajoin Sunny Coastille, mutta Hennu jäi sinne rypälehommiin pariksi kolmeksi viikoksi, ja sen jälkeen tapahtuukin jotain ihan huippua. Nimittäin Hennun sisko ja mun hyvä piisamiystävä Jonna saapuu Ausseihin! Jee, en malta odottaa! Ja sitten taas reissaillaan enemmän. Mäkin ajattelin kattella jotain hommia täälä Sunny Coastilta pariksi viikkoa.

Musta tuntuu, että tätä materiaalia Fraser Islandilta on loputtomiin, toivottavasti ette ehdi kyllästyä! ;D Tässä kuitenkin ensimmäinen osa Fraser Islandilta kuvatuista videoista. Muistakaa seurata myös mun kanavaa YouTubessa!

/ / / Hi guys!

Hey what is this, it’s already December! It still feels weird, that it’s so warm for Christmas haha. I have never had beach weather in Finland for my birthday either, which is btw in two weeks. Well, I’m not complaining about the sun for sure! And yeah, after Fraser Island, we drove to Mundubbara for grape picking job. I am not the biggest fan of fruitpicking, especially after three months of blueberries. So after one hot, sweaty, muddy day as a grape picker, I quit. Today I drove to Sunny Coast, but Hennu decided to stay there for couple of weeks, until something exciting is going to happen. Hennu’s sister, and my very good friend Jonna, is coming here to Australia! Yewwww, I can’t wait!

And to the video. I feel like I have endless video and photo material from Fraser Island, I hope you don’t get tired of it! Anyway, here comes the first part of the videos. Comment what you think about it, and follow me in YouTube for more videos!

Previous Post Next Post

You Might Also Like