Suomen suurin matkablogiyhteisö

Where to eat in Hervey Bay? – Enzo’s on the beach

Moi kaikki!

Meillä oli tälläinen suhteellisen pikainen visiitti Hervey Bayllä tällä kertaa. Ei olla oikeastaan ehditty täälä tehdä mitään erityisen eksoottista, osteltiin viime hetken juttuja meidän tulevalle viiden päivän telttaretkelle, pestiin pyykkiä, ja nyt kokkaillaan päivällistä. Tai no minä istun täälä näpyttämässä ja Hennu kokkaa, hyvä työnjako haha! Tosiaan, huomenna lähdetään viideksi päiväksi Fraser Islandille! Jeeee, oon odottanut tätä kuin kuuta nousevaa haha! Läppäri ei tuu mukaan telttailemaan, mutta jos ajastus toimii odotetulla tavalla, niin ainakin yksi postaus pitäisi siltä ajalta kuitenkin ilmestyä.

/ / / Hi guys!

We had quite short visit here in Hervey Bay this time. We haven’t had time to do anything extremely exotic, we’ve been organizing last minute things for our upcoming camping trip, washing some laundry and now we are cooking dinner. Or Hennu is cooking and I’m sitting here and writing this haha! So yeah, tomorrow we are finally heading to Fraser Island for five days, I’ve been waiting this for ages! My lovely MacBook won’t come with me camping, but if there is no technical problems, there should be at least one post coming up. 

DSC09552DSC09519DSC09549DSC09512DSC09544Ehdittiin me tänään kuitenkin käydä lounaalla todella kivassa rantakahvilassa nimeltä Enzo’s on the beach. Tämä pikkukahvila on välittömässä meren läheisyydessä, ja avoinna aamiaisen sekä lounaan. Valikoimasta löytyy kananmunia usella eri tyylillä, salaatteja, voileipiä, smoothieita, hampurilaisia, kahveja ja plussana raakakakkuja. Itse söin lohi-focaccian ja jälkkäriksi valkkasin raakasuklaa-juustokakun latten kera. Ihan superhyvää! Saatiin myös uusi lojaali kaveri, jonka voitkin bongata kuvista. Saattoi johtua myös siitä, että annoin salaa sen maistella vähän kermavaahtoa mun lautaselta!

Mutta nyt sanon muutamaksi päiväksi tällä virtuaalimaailmalle heipat, ja keskityn luonnon rauhassa chillailuun! Palataan muutaman päivän päästä. (:

/ / /  At least we had time to go for lunch to this charming beach cafe called Enzo’s on the beach. This little cafe is right by the ocean, and is open for breakfast and lunch. Menu has eggs with multiple ways, sandwiches, salads, smoothies, hamburgers, coffee and big plus, raw cakes! I chose salmon focaccia, and for dessert raw chocolate cheese cake with latte. This was delicious. We also got one very loyal friend. Might be because I maybe gave some whipped cream from my plate, just a little bit!

But now I will leave this virtual world for a while, and will be concentrating to chilling in the nature of Fraser Island. See you in few days mates. (:

DSC09546DSC09529DSC09531DSC09554

Previous Post Next Post

You Might Also Like