Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunset in Town of 1770

Heippa kaikki!

Me saavuttiin muutama tunti sitten tänne Hervey Baylle, ja laitettiin teltta pystyyn sekä kokkailtiin päivällistä. Tällä kertaa testattiin Wiki Camps -sovellusta, joka ladattiin ihan tätä reissua varten. Wiki Camps on todella helppo ja yksinkertainen käyttää, telttailualueita voit selata joko alueen mukaan, tai ihan suoraan kartastakin. Kartasta oli helppo katsoa missä itse sillä hetkellä on ja missä on sua lähimmät telttailualueet. Löydät kattavasti tietoa mm. löytyykö alueelta suihkut, vessat, wi-fi tai pyykkitupa. Sovellusta päivittävät juurikin telttailijat itse, mikä on mun mielestä huippujuttu. Löytyy paljon rehellisiä vinkkejä.

/ / / Hi guys!

We just arrived to Hervey Bay few hours ago, set up our tent and cooked some dinner. When we were looking for a camping spot, we decided to try our Wiki Camps -app. It’s was easy to use, you can see all the camping spots either by area or just straight from the map. You can see where you are and where is the closest spots. You find a lot of information about how much it’s costing, does it have showers and toilets, wi-fi or example laundry. And the best thing is that this app is updated by the campers, so there is lot of honest tips and info.

DSC09441DSC09447Hervey Bay on Agnes Wateria huomattavasti kaupunkimaisempi ja isompi. joten täälä suurin osa vaihtoehdoista oli karavaaniparkkeja. Maksetaan 30 dollaria yöstä, eli 15 dollaria per naama (noin 10 euroa). Karavaaniparkki on yleensä perinteiseen telttailualueeseen verrattuna suorastaan luksusta. Täälä on lämpimät suihkut ja kunnon keittiöt, pesutuvat ja elektroniikkalaitteiden latauskin onnistuu. Ja jopa nettiyhteyskin löytyy, tosin suolaiseen 2 dollaria per tunti -hintaan. Meidän teltta on muuten merinäköalapaikallakin, saa hypätä aamulla suoraan uimaan!

/ / / Hervey Bay is more like a city compared to Agnes Water and 1770, so most of the camping spots were caravan parks. We are paying 30 dollars per night, so 15 dollars each. This is definitely way more luxurious compared to our previous camping ground. Hot showers and proper kitchen, laundry and you can even charge all your electronics haha! And yeah it even has wi-fi, which si costing 2 dollars per one hour thought. Our camp spot has ocean view, we can jump straight to the water in the morning haha!

DSC09452DSC09470Teen vielä kattavamman postauksen Agnes Waterista ja Seventeen Seventystä,  vähän vinkkejä ja ideoita mitä sielä kannattaa tehdä! Lisäksi tulossa on jälleen kerran videomateriaalia, stay tuned! Yksi asia mikä on ihan ehdoton juttu, auringonlaskut. Agnes Waterilla ja Seventeen Seventyllä nähtiin varmasti kauneimmat auringonlaskut koskaan.

/ / / I’m going to make better post about Agnes Water and Seventeen Seventy, some tips and ideas what to do there! Plus there is also some video material coming, stay tuned for that haha! One big must-do in Seventeen Seventy is sunsets. Have to say, probably one of the most beautiful sunsets I’ve seen.

DSC09448DSC09457

Previous Post Next Post

You Might Also Like