Suomen suurin matkablogiyhteisö

Greetings from Agnes Water!

Helouu!

Me saavuttiin eilen hetki ennen aurinkonlaskua tänne Agnes Wateriin, ja saatiin pistää teltta pikavauhtia pystyyn ennen kuin oli liian pimeää. Telttailaan Workmans Beach -telttailualueella, joka maksaa 7 dollaria yöltä (noin 4-5 euroa). Tää telttailualue on ihan rannan vieressä, sieltä löytyy ulkoilma -grillit, suihkut (kylmä vesi of course) ja vessat. Eilen kokkailtiin kanapesto-pastaa ja juotiin lasilliset punaviiniä, mutta mummoja kun ollaan, mentiin varmaan 21.3o nukkumaan. Yritin aloittaa lukemaan uutta kirjaa, Paulo Coelhon Eleven minutes -novellia. Ei pysyny silmät auki, joten luovutin heti alkuunsa. Tänään herättiin aikasin surffaamaan, kokeiltiin ekaa kertaa ikänä surffituntia! Me kun ollaan enemmän tai vähemmän surffailtu omatoimisesti viime helmi-maaliskuusta, en kokenut tästä olevan hirveästi hyötyä. Hauskaa kyllä oli isossa porukassa! Mä suosittelisin näitä tunteja ehkä ihan aloittelijalle, joka ei ole vielä testannut surffausta.

/ / / Hi guys!

We arrived here to Agnes Water quite late yesterday, and had to put up our tent very quickly before the dusk. We are camping at Workmans Beach camping ground. It’s costing 7 dollars for night, and it has BBQ, showers and toilets. Yesterday we were having relaxed night, we were cooking some chicken-pesto-pasta and having some good red wine. Then grandmas went to bed around 9.30pm. I was even trying to start reading my new book, Paulo Coelho’s novel called Eleven minutes. My eyes didn’t stay open, so I gave up. Today we had early morning surf, we took our first surfing lesson ever! We have been surfing more or less from Feb-March, but never had lesson. I didn’t feel this was very useful to me, but it was for sure fun with big group of people! I would recommend this lessons to people with no experience from surfing. 

DSC09438DSC09432Tässä kuitenkin pari kuvaa Maryborough -nimisestä kylästä, jonne pysähdyttiin lounaalle matkalla tänne. Oli kyllä haaste sinänsä löytää lounaspaikka tästä kylästä, mutta onnistuttiin! Päädyttiin suloiseen kahvilaan nimeltä The Spoon Full of Sugar. Omistajat oli ihan huippuja, ja ruoka sekä kahvi hyvää. Mä rakastan tälläisiä pieniä, sydämellisiä perheyrityksiä!

/ / / Here’s couple of photos from town called Maryborough. We stopped for lunch there on the way here. It was sort of challenging to find place to have lunch from this tiny village, but eventually we ended up to this cute cafe called The Spoon Full of Sugar. Owners were so nice and friendly, food and coffee was good too! I love this kind of little, genuine family businesses.

DSC09434-001DSC09439

Previous Post Next Post

You Might Also Like